Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Szilveszteri futással búcsúztak az óévtől Makón

Makó - A hagyományos szilveszteri futás volt 2013 utolsó sporteseménye Makón. A 2,5 kilométeres távra sokan vállalkoztak idén is.
Rajt Fotók: Németh Marietta
Rajt Fotók: Németh Marietta

Mindent Makóról
A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

Nem túl hideg, napos idő várta a sportolni vágyókat az év utolsó napján Makón. A Hagymatikum előtti téren tartották meg 2013 utolsó sporteseményét, a már hagyományosnak számító szilveszteri futást. A futásnak ezúttal nem volt versenyjellege: csupán az öröm kedvéért álltak rajtvonalhoz kicsik és nagyok, hogy közös futással búcsúztassák az esztendőt. A szilveszteri hangulat már a futás ideje alatt meglátszott: volt, aki vicces jelmezben érkezett.

A futást immár második alkalommal a Marosmenti Mocorgók szervezték: a sportolókat meleg teával, forralt borral és pogácsával kínálták. A rajtpisztoly tíz órakor dördült el: a tíz év alattiaknak mintegy ezer méteres távot kellett teljesíteniük, míg az ennél idősebb korosztálynak 2,5 kilométert. Azok, akik részt vettek a futáson, célba éréskor tombolajegyet kaptak, a sorsoláson pedig értékes ajándékokat sorsoltak ki köztük a szervezők.

Nem sokkal a cél előtt...
Nem sokkal a cél előtt...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolcszázan futottak a szegedi Óévbúcsúztatáson

A tömeggel kocogott Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, és számos fideszes politikus. Tovább olvasom