Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 3°C Még több cikk.

Szivós Márton hazamehetett

Hazatérhetett a kórházból Szivós Márton, a Diapolo-Szeged férfi vízilabdacsapatának kapitánya. A szívműtéten átesett világbajnok játékos jól van, hatalmas erőt ad az szeretet, amit az emberektől kap.
– Hogy van?

– Köszönöm az érdeklődést, a körülményekhez képest jól. Éppen most léptem ki a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájáról. Mehetek haza, ez nagyon jó hír!

– Pihennie kell?

– Persze, most ez a legfontosabb, de azért nem szabad teljesen elkényelmesednem. Mozoghatok, igaz, egyelőre csak óvatosan.

– Megijedt?

– Nagyon! Nehéz időszak volt, de az a szeretet, amit az emberektől kapok, mindenért kárpótol. Szerencsére így a rosszullét is kevesebbszer jut eszembe, mert rengeteg üzenetet kaptam, sokan meglátogattak, és bent volt nálam a csapat, a Diapolo-Szeged, ami még nagyobb erőt ad a felépüléshez.

Amikor a csapat még benn volt nála a kórházban
Amikor a csapat még benn volt nála a kórházban


– Mikor kell kontrollra mennie?

– A jövő héten kell jelentkeznem először. Ekkor kapok pontos információt arról, hogy mikor kezdhetek el könnyebben mozogni. Ha minden jól alakul, akkor 2–3 hét múlva vízbe mehetek, és edzhetek. Ha minden eredményem jó lesz, akkor a budapesti Eb-n mindenképpen szeretnék szerepelni.

– Üzen valamit a drukkereknek?

– Azt, hogy nem gondoltam volna, hogy ennyien szeretnek, éppen ezért is leszek erős, és már miattuk is szeretnék meggyógyulni, és ha az orvosok zöld utat adnak, akkor játszani. Még egyszer köszönöm azt a sok-sok pozitív energiát, amit adtak nekem!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hungerit-Szentesi VK: bármi megtörténhet

A Hungerit- Szentesi VK élvonalbeli női vízilabdacsapata az alapszakaszt a 4. helyen zárta és ma 19 órakor kezdi a rájátszást a ZF-Egerrel, a tét a döntőbe jutás. Tovább olvasom