Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Szlovén válogatott irányítót igazolt a Pick Szeged

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a nyártól 2 éves szerződést kötött Dejan Bombaccal. A szlovén válogatott irányító jelenleg a francia Pays d’Aix Université Club Handball játékosa, előtte a fehérorosz Dinamo Minszk együttesét erősítette.
- Újabb válogatott játékossal sikerült megegyeznünk, Dejan Bombaccal kétéves megállapodást kötöttünk. Az irányító hét évet játszott a szlovén Koper együttesében, a szezon elején igazolt a fehérorosz Dinamo Minszk csapatába. Mivel a Minszk megszűnt, így március elején szerződött Franciaországba. Mindenképpen nagy erősítés lesz a 24 éves játékos, Niko Mindegíával remekül kiegészítik majd egymást – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

Bombac (balra) és kislánya, Emma.
Bombac (balra) és kislánya, Emma.

Dejan Bombac 1989. április 4-én született. 188 centiméter magas, évek óta tagja a szlovén válogatottnak. Eddig egy meccset játszott a francia bajnokságban, éppen a Danijel Andjelkovicsot is a soraiban tudó Toulouse ellen. Három gólt szerzett, de csapata idegenben 27–19-ra kikapott. Bombac a családjával érkezik Szegedre, egy gyönyörű kislány, Emma – tavaly szeptemberben született – édesapja.
Bombac éveket játszott Koperben több egykori szegedi játékosokkal is, Laluska Balázzsal, Krivokapics Miloraddal és Vladimir Oszmajiccsal. Luka Zvizej után – akit az elmúlt 50 év legjobb szegedi balszélsőjének választottak meg – a második szlovén légiósa lesz a kétszeres magyar bajnok Pick Szegednek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vezet a Bálint Sándor a Diadalon

A Diadal, a szegedi általános iskolák versenyének
3. fordulóját a Napfényfürdő Aquapolisban rendezték meg. Tovább olvasom