Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Támogatóra találtak a vásárhelyiek

Új néven szerepel a 2005– 2006-os szezonban a vásárhelyi NB I B csoportos férfi kosárlabdacsapat. Bodrogi Bau-Kosársuli néven veszik fel a küzdelmet az új szezonban.
Kerestek, kutattak. Immár évek óta azon dolgoztak a Vásárhelyi Kosársuli vezetői, hogy névadó szponzort találjanak. Elek András, a klub elnöke nem adta fel. Az elmúlt idényben a nézőket sikerült visszacsalogatni a lelátóra, ez annak volt köszönhető, hogy a csapat izgalmas és legtöbbször győztes meccseket játszott.

Az egyesület elnöke jó hírekről tudott beszámolni. A napokban névadószponzor-szerződést írtak alá, így a következő szezonban Bodrogi Bau-Kosársuli néven szerepelnek az NB I A csoportban.

Bodrogi Ferenc, a hódmezővásárhelyi Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa, ügyvezetője és Elek András a Kosársuli elnöke a Hódtói Sportcsarnok aulájában tartott sajtótájékoztatón szentesítette kézjegyével a megállapodást. A szerződés aláírásán jelen volt Almási István, Hódmezővásárhely alpolgármestere, a klub társadalmi elnöke, aki örömmel nyugtázta a sikeres megállapodást.

Bodrogi Ferenc elmondta, hogy évek óta támogatják a város sport- és kulturális életét, most viszont a sikeresen szereplő kosársulisokat szponzorálják, a szerződés 1+1 évre szól. Elek András, a klub elnöke úgy fogalmazott, hogy az elmúlt bajnoki év kitűnő szereplésének köszönhető a névadó szponzor, ami mindenképpen nyugodtabb hátteret biztosít a klubban folyó szakmai munkához.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsiga Máté sikerei

Zsiga Máté, az SZVTK játékosa külföldön és itthon is remek sikereket ért el. Tovább olvasom