Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Tanár úr: viszontlátásra!

Hétfőn 18 órakor a fővárosban a BSE otthonában lép pályára a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata. Ha a Tisza-partiak nyernek, akkor övék a bronzérem.
Ősszel, amikor 74–70-re nyert a BSE ellen a Szeviép az Uniqa NB I A csoportos női kosárlabda-bajnokságban, akkor a városmajori büfés hölgy úgy köszönt el Domokos Mihálytól, hogy „Viszlát, tanár úr, jó utat!" Ma újból találkozhat az ügyvezető és egyben szakmai igazgató a büfésnővel. Igaz, azóta az is kiderült, hogy valójában a büfében tevékenykedő hölgyet a Tisza-parti klub vezetői bérelték fel, hogy adja ki magát volt főiskolásnak, Domokos volt tanítványának, aki büszke volt arra, hogy még a BSE-csarnokban is dolgozik volt tanítvány. Egy biztos, ma újból elfogadná a tréfát a szegedi szakember, mert ha nyer a Szeged, akkor vége a bronzcsatának, újból sikerül a dobogó harmadik fokára felkapaszkodni.

Erre minden esély megvan, a BSE három légiósa nagy valószínűséggel nem játszik, míg a vendégoldalon mindenki egészséges. A pénteki szegedi meccsen a védekezésre nem lehetett panasz, a fővárosiak nem tudtak mit kezdeni a Tisza-partiak hatékony és határozott védekezésével. A támadásvezetés nem volt ennyire fényes, főként azért, mert mindenki távolról akart a gyűrűbe találni. Végül még ez is belefért, mert a Szeviép simán hozta a meccset. Ma mindegy, hogy mennyivel, de nyernie kell, és akkor vége az idénynek, zsinórban másodjára végezne a Szeviép-Szeged a harmadik helyen.

Köszönet a gyermekklinikának

A múlt héten egy hosszabb beszélgetést olvashattak lapunkban Olena Zserzserunováról, és családjáról. Megismerkedhettek Nadjával, az ukrán kosaras gyermekével. Nadja a pénteki meccs után a gyermekklinikára került, mentővel vitték be. Szerencsére nincs nagy gond, a kétéves kislány valószínűleg ma már hazamehet. Igaz, a nagy kérdés, hogy a mamát mennyire viselte meg gyermeke betegsége, hiszen az elmúlt napokban nem is edzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hét perc után szétesett a Pick játéka

A hazai pályán játszó MKB Veszprém ismét előnyt szerzett, miután 33–26-ra nyert a Pick Szeged… Tovább olvasom