Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Taylor&Nash: győzelmet majálisra!

A Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem OB I-es női vízilabdacsapata csütörtökön 17 órától fogadja a BVSC együttesét. Egy hazai sikerrel maradna esély az ötödik hely megszerzésére.
Zsinórban negyedszer lehet a női vízilabda OB I ötödik helyezettje a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapata, ehhez már csak két mérkőzést kell megnyernie. Ez a feladat viszont nem tűnik sétagaloppnak, hiszen a BVSC az ellenfél, amelytől az alapszakaszban otthon és idegenben is kikaptak a Tisza-partiak, majd az egymás elleni, ötödik helyért zajló párharc első felvonásában is 10–7-es vereséget szenvedtek a fővárosiak otthonában.

Dalmády Petra szerint hazai pályán esélyesek lehetnek. Fotó: Frank Yvette
Dalmády Petra szerint hazai pályán esélyesek lehetnek. Fotó: Frank Yvette

– A három eredmény egyáltalán nem befolyásol minket, főleg a legutóbbi mérkőzés miatt. Aki látta a párharc első meccsét, tanúsíthatja, hogy nem volt három gól a két csapat között, tulajdonképp a vereség ellenére is pozitívan fogtuk fel a történteket. Az ott mutatott remek teljesítménnyel hazai pályán esélyesek lehetünk, a SZUE-ban pedig egyébként is jobban szoktunk szerepelni. Reméljük, hogy minél többen jönnek el megnézni az utolsó hazai találkozónkat, hiszen minden adott lesz az igazi pólóhangulathoz – mondta Dalmády Petra, utalva arra, hogy a közelben lévő majális, a várható jó idő és a nyitott uszoda miatt a csütörtökön 17 órakor kezdődő találkozó csábító lehet a sportkedvelők számára.

Ha a SZUE-ban hazai siker születik, akkor az ötödik hely sorsa a Szőnyi úti uszodában dől el, de az esetleges harmadik találkozó időpontját még nem határozták meg.

Óriási lépést tehetnek

A Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata az OB I döntőjének második mérkőzésén ma 18 órától fogadja a Dunaújváros együttesét. A Kurca-partiak büntetőkkel nyertek az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első mérkőzésén, így egy mai sikerrel óriási lépést tehetnek a klub történetének 11. bajnoki címe felé.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hanzók Örsre emlékeztek

Tizennégy klubból közel négyszáz versenyző nevezett a 22. Hanzók Örs nemzetközi kajakos, kenus emlékversenyre, egyben EDF DÉMÁSZ-kupára, amely a fiatalon elhunyt egykori kajakosnak állít emléket immár bő két évtizede. Tovább olvasom