Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Teremfoci: a Vasas büntetőkkel nyert + galéria

A Vasas a fináléban büntetőkkel győzte le a Szolnokot, így megnyerte a Borsodi teremlabdarúgó-bajnokság szegedi selejtezőjét.

Vasas-Szolnok 1-1 (0-1) - büntetőkkel 4-3
Borsodi teremlabdarúgó-bajnokság, szegedi selejtező, döntő.
A Vasas gólszerzője: Arsic.
A Szolnok gólszerzője: Balogh.

II. félidő
A második 12 percben nincs még gól, de nagyon helyzet sem. na, ébresztő: Arsic nagy góljával 1-1. Öt perc van hátra, ha nem történik csoda, itt büntetők lesznek. Nincs csoda, büntetők lesznek. Csak Koós hagyta ki a Szolnokból, így Németh Norbert találata a Vasas győzelmét jelenti - az angyalföldiek ott vannak a debreceni döntőben.

I. félidő
Elkezdődött a finálé. A Fradi-szektor harmadára zsugorodott. Remek pörgetés, a gólvonalról tisztáz a Szolnok. Elég unalmas kis meccs, nem nagyon van hangulat. A szolnoki Balogh szerez vezetést 0-1. Csordogál, csordogál a meccs, most a legizgalmasabb történés a félidő.

Teremfoci Szegeden - KÉPGALÉRIA

Ferencvárosi TC–Kecskemét 2-3 (2-1)
B csoport.
Az FTC gólszerzői: Junior, Heinz.
A Kecskemét gólszerzői: Foxi, Koncz, Csukics.

II. félidő
A szentesi Koncz Zsolt lő Ranilovic hálójába 2-2. Izgalmas hajrá  várható - Ranilovic véd nagyot, majd Tóth Zoltán fog ziccert. kecskeméti szabadrúgás következik, 6 perc van hátra, Rósát kiállítják ütésért, Csukics is mehet pihenni kakaskodásért. A gól Csukicsé 2-3. Így a Szolnok a döntős. Andrezinho tekerését Tóth üti plafonra. kettő az egyre ront a fradi, Tóth marad lent - nem tudni, miért. Két perc vissza, végig négy a négy ellen megy a játék. Egy perc vissza, mindkét csapatnak gól kell a döntőhöz. Szolnokon készül az ünnep - Abdi lövését kitenyereli Tóth, döntőben a Szolnok.

A szentesi Koncz zsolt (Kecskemét) szeme mindig a labdéán volt.
A szentesi Koncz Zsolt (Kecskemét) szeme mindig a labdán volt.

I. félidő
Vaklárma volt: a Fradi a pályán, ám a mindenki nem tudott bejönni - állítólag 20 fradistát beengedtek pluszban, de a többiek továbbra is kintrekedtek. Prukner László továbbra is csapata szurkolóiért intézkedik. A meccs Andrezinho sistergős lövésével indul. A képlet egyébként egyszerű, győzelemmel és döntetlennel a Fradi a finalista, vereség esetén számolgatni kell. vezet a Kecskemét! Supics küldte el gyufáért a Fradi védelmét, Foxi pedig bevágta a labdát 0-1. Most a Szolnok döntőzne! De csak eddig: Junior lövi ki a bal alsót 1-1. Közben kisebb balhé a Fradi-táborban, két fekete pólós férfi verekszik. Micsoda gól: Heinz megnézte, majd a jobb alsóba tekert 2-1. Félidő.

17.57: kiesett a KITE-Szeged ám így is hatalmas dolog, hogy Szegedre tudták hozni a selejtezőt, és a drukkerek bíztatása és létszáma jelzi, van igény a minőségi futballra Szegeden.

KITE-Szeged–Pápa 2-7 (0-4)
A csoport.
KITE: Belecan - Brinszky, Hegyesi Zs., Gellér, Balogh, Kazán. Csere: Tombácz (kapus), Nagy A., Laczkó J., Kulacsik 1, Patarcic, Mihalkó, Vágó A. 1, Fődi, Varga I., Czibere.
A Pápa gólszerzői: Heffler (2), Belecan (öngól), Szűcs, Takács P., Bárányos, Maric.

24. perc: kimarad a szegedi ziccer, ez a vége.

22. perc: Kulacsik nagyon higgedt volt, hálóban a második szegedi gól 2-7.

21. perc: ismét hat a vendégelőny 1-7.

20. perc: Vágó Andor góljával szépít a KITE 1-6.

18. perc: Gellér hagyja ki közvetlen közelről.

17. perc: friss infó: állítólag ha nem engedik ne a jeggyel rendelkező fradistákat, a Prukner-csapat nem áll ki a második csoportmeccsére.

15. perc: nem lassítanak, most Maric vágja be, 0-6.

14. perc:
sőt, az örökifjú Bárányos villan 0-5.

13. perc:
egyelőre várat magára.

Teremfoci Szegeden - KÉPGALÉRIA

Imádkozunk egy szegedi becsületgólért.

12. perc: ez a félidő.

10. perc: két perc alatt két Pápa-gól, előbbi Heffler, utóbbi Takács nevéhez fűződik 0-4. Henger.

7. perc: Gellér szabálytalankodott Tóth Norberttel szemben, Szűcs lőtte be a büntetőt 0-2.

5. perc: Brinszky lő kicsivel mellé.

4. perc: közben elcsattant néhány pofon a Fradi-táborban, a drukkerek elindultak ki társaikért. Reméljük minden rendben a büfé környékén.

3. perc: Belecan hátáról pattan a kapuba a Pápa vezető gólja 0-1.

2. perc:
Brinszky lövését Szűcs védi.

1. perc: ugynanaz a kezdőcsapat a kITE-nél.

17.30: szépen akar búcsúzni a KITE, de nem lesz könnyű dolga a Pápa ellen.

Ferencvárosi TC–Szolnok 1-0 (0-0)
B csoport.
A Ferencváros gólszerzője: Heinz (büntetőből).

II. félidő
A második játékrészben is a Fradi van fölényben, a Szolnok jól tartja az ikszet, amellyel fél lábbal a döntőben érezhetik magukat. Hat perc van hátra. Heinz lő mellé, majd Junior lövését védi Rézsó. 35 mp van vissza, Heinz ellen szabálytalankodtak, büntető. Ő lövi. Könyörtelenül a jobb felsőbe 1-0. Ez a vége. Nyert a Ferencváros.

A
A Fradi-tábor tele van, de sokan így is kint rekedtek.


I. félidő
A Fradiban a Haber - Rodenbücher, Balogh, Rósa, Schembri, Tóth Bence hatos kezd. Prukner László a pályán szólt a szervezőknek, hogy sok fradista jeggyel rekedt kint. Kis csúszással, de megkezdődött a meccs. Előbb egy szolnoki lövés, majd Tóth bence fejese - mindkettő kimarad. Csizmadia lövését nyeli le Rézsó. Fradi-fölény, de gól még nincs. A világ valószínűleg egyetlen szomáliai-norvég állampolgára, Liban Abdi okoz gondot cseleivel a szolnoki védelemben. Szünet.

16.51: lezajlott a kapufarúgó verseny is, nem sok sikerrel. Mindjárt bemutatkozik a Fradi, nézzük a keretét: 1 Ranilovic, 23 haber, 8 Józsi, 10 Andrezinho, 12 Junior, 14 Stanics, 15 Tutorics, 18 Heinz, 19 Abdi, 20 Rósa, 21 Miljkovics, 22 Rodenbücher, 25 Maróti, 27 Schembri, 30 Tóth B., 35 Morales, 78 Balogh Z., 85 Csizmadia, 88 Kulcsár.

16.30: beindult az amerikaifoci-bemutató. Közben úgy tűnik, egy nagyobb szurkolói csoport maradt odakinnt, a csarnokon kívül, többen jeggyel sem tudnak bejönni a teltház miatt. Állítólag kisebb incidensek is történtek.

16.24: vitathatatlan: mindenki egyformán kedveli a kék-fehérbe bújt cheerleader lányokat. Mi is.

Nacsa Olivér és Harsányi Levente a műsorvezető. Kékben a cheerleader lányok.
Nacsa Olivér és Harsányi Levente a műsorvezető. Kékben a cheerleader lányok.


Vasas–Lombard Pápa Termál FC 4-3 (1-1)
A csoport.
A Vasas gólszerzője: Mundi (2), Arsic, Mileusnic.
A Pápa gólszerzője: Maric, Heffler, Szabó Zs.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. ntvstudio 2011. január 19. 17:14
  „NagyJ: az egyik cheerleader csapat: dancepromotion.hu”
 • 34. Zotya100 2011. január 16. 18:28
  „Én pólómeccsen voltam, ami minden balhé nélkül zajlott.
  Mindenesetre ez a nyilatkozat megdöbbentett, a tegnapi Nemzeti Sportban:

  "FÖLDI LÁSZLÓ, a Vasas edzője: --- Kettős érzés van bennem. Izgalmas volt a meccs előtti időszak is, amikor megtámadtak minket a Fradi-szurkolók, és megdobáltak sörösüveggel, az feltolta az adrenalint."

  Mármint a focista szurkolók a vízilabdás Vasas játékosokat. Szomorú.”
 • 33. postboy 2011. január 16. 16:30
  „Minden valós és valótlan problémáért a szervező felelős.”
 • 32. Larsson 2011. január 16. 15:05
  „A rendezők jól tették, hogy a zöld majmokat nem engedték be más szektorokba! ;)”
 • 31. szegediultra 2011. január 16. 14:16
  „és a szegedi táborról arról semmi..?? mandarinok..!!??”
 • 30. zsaki 2011. január 16. 13:14
  „Kedves Fradi szurkolókat szidók!
  Talán nem a szervezőket kellene osztanotok? Nem ők voltak a hunyók? Semmilyen balhé nem lett volna/addig nem is volt ,míg el nem jöttünk/,ha csak annyi jegyet adnak el amennyien beférnek? Gusztustalan hogy mindjárt,mindenért a Fradi tábor a hibás.
  Inkább megkérdezném hogy visszaváltották volna-e a jegyet ha nem ők adtak el többet mint amennyit lehetett volna? Mert valóban visszaváltották,de kérdem én?-Mi lesszazokkal akik pl 60-100 km-t utaztak?
  Csak én 8 embert láttam kintrekedtet aki nem szegedről jött. Őket személyesen ismertem. Biztos volt több is.Nem beszélve a pesti szurkolókról.Egy néhány szegedit is felismertem,szegedi lévén. Nem beszélve a vasas szurkolóról aki szintén em jutott be. Ennyi hamis jegy lett volna és ennyi különböző embernél?
  Remélem a rendezők levonják a tanulságot, és a hibázót megbüntetik!
  Őszintén megvallva nem hiszek benne!
  Bízom benne hogy soha többet nem jön a Fradi Szegedre mert szívesebben teszek meg több száz kilómétert,mint hogy ezt kelljen újra itt látnom.
  Nektek ,nekik pedig ha lesz még itt teremfoci ,jöjjön a Pápa,meg az MTK,meg a Kispest és az a négyszáz nyugdíjas elfér abban a csarnokban!
  Szervezésből elégtelen!”
 • 29. azigazitrebitsch 2011. január 16. 11:40
  „"A torna kiváló hangulatban zajlott, a Szegedi Rendőrkapitányság a csarnokon belül kifogástalanul működött együtt a helyi rendezőkkel, és zökkenőmentesen biztosította a rendezvényt. A közönség buzdítása rendkívül sportszerű volt, a Magyar Labdarúgó Szövetség ezúton is köszöni a szurkolóknak a torna sikeres lebonyolítását. Rendőrségi források szerint mintegy ötven szurkoló nem tudott bejutni a csarnokba. Az MLSZ teljes körűen kárpótolja azokat, akik kint rekedtek, és nem tudták visszaváltani érvényes, kezeletlen jegyüket."
  Forrás:mlsz.hu
  Tehát :ÉRVÉNYES,KEZELETLEN jegyüket,nos kiváncsi leszek, a kint maradtak közül,mennyien felelnek meg ennek a feltételnek?”
 • 28. arpi1979 2011. január 16. 11:31
  „Az az igazság, hogy lehet, hogy a Fradi táborban is elcsattant egy-két pofon, de a szegediek táborában egyértelmű verekedés volt. Lehet ebben kételkedni, de kb. 5 méterre voltam tőle.

  A meccsek jók voltak, színvonalasak, a Szeged is jól játszott, de a rendezés nem állt a helyzet magaslatán.

  Az amerikai focis bemutató nagyon nem kellett volna.”
 • 27. NagyJ 2011. január 16. 10:51
  „vki aki tudja írja már le a cheepleaders csapatok nevét. Esetleg elérhetőséget. Köszönöm”
 • 26. xmanó 2011. január 16. 10:07
  „Nem csak Fradisták,de Szegedeiek se tudtak bemenni érvényes jeggyel!Jónéhány barátom kinntragadt.
  Felháborító!!!!!”
 • 25. cibuska 2011. január 16. 09:10
  „Ez a foci!
  Családdal ide kimenni röhej .
  Ezért nem kell foci hogy sok részeg balhézzon.
  Elég volt ebből.
  Színvonal is ott volt.”
 • 24. scorpiosecret 2011. január 16. 02:03
  „http://ulloi129.hu/2011/01/15/fradi-szurkolok-tettek-feljelentest-szegeden-itt-a-minta-53509/

  Ajánlom kuzco007 hozzászólását:
  Ez így korrekt, mellesleg nem csak ebben ilyen segítőkészek a szegedi rendőrök, a vonatállomáson ugyanis szórólapokat osztottak a Fradistáknak, melyen a szegedi rendőrség címere és a Ferencváros címer volt rajta, alatta a szöveggel, melyben köszöntöttek minket a városban és térítésmentes buszt bíztosítottak az oda és vissza útra, mellyel akár az utolsó vonatot is el lehetett érni, illetve jó szurkolást kívántak!
  Egy szép gesztus, melyet az ország összes többi rendőrkapitánysága is követhetne, ahova épp akár mi Fradisták, akár más szurkolók ellátogatnak. Csak ennyi kéne és máris nem érezné magát megvetve az ember, hanem azt mondaná, igen, végre érdemes volt eljönni, itt emberként kezelnek, mint szurkolót!”
 • 23. tom_peris 2011. január 16. 01:24
  „Nem értem a problémázást a jegyeken meg hogy nem fértek be valakik...
  azon kellene problémázni hogy a Csanádi utcában az egyik kocsmaszerűségben rekedt 30 fradistát 80 rendőrnek kellett rábírni hogy ne verjék szét a környéket, szálljanak fel a kis különjáratu buszukra és takarodjanak el innen...

  Szerintetek a rendőrbácsik ingyen dolgoztak? ha nem akkor vajon ki fizetetett mindezért? az aki egész nap hallgatta a cirkuszt és próbált ennek ellenére pihenni merthogy hétvége van?”
 • 22. greg 2011. január 15. 23:57
  „Nem tudom min csodálkoztok. Nem kellene mindenhol balhéznotok, azt talán normális lenne a világ is.”
 • 21. scorpiosecret 2011. január 15. 23:43
  „18. hozzászólás sustalover 2011.01.15. 22:25
  Képzeld el, hogy ÉRVÉNYES jeggyel nem engedtek be embereket!”
 • 20. greg 2011. január 15. 23:41
  „Elmondom mi történt. A <moderálva> fradisták egy jeggyel többen akartak bejutni. Ez most nem jött össze.”
 • 19. ultra 2011. január 15. 23:02
  „Érdekes ami a telt házat illeti, ha jól tudom kiadtak kb. 2300 jegyet, felküldtek Pestre 300-at a FTC-nek(felvásárolták), környékbeli zöldek megtöltötték a vendégszektort mire megérkeztünk mi(14.10) már a mi szektorunk is csordultig tele volt, így a kapu mögé kényszerültünk. Az a 200-300 fradista aki kint ragadt ők voltak a pestiek akik jeggyel!!! álltak kint, ők a saját meccsükre érkeztek ami kb. 16 órakor kezdődött, de már nem fértek be.
  Elvileg ugye 2300 jegy volt forgalomban, ha levonjuk a 300 zöldet akik kint ragadtak akkor 2000 fő volt bent, de aki bent volt az tudja, hogy a csarnok csordultig megtelt, ha a mobillelátók bent vannak akkor az max. 4000 ember, tehát a mai rendezvényen 3000-en biztos ott voltunk!

  Szeged megkapta a 2011, 2012-es rendezést is!!!

  HAJRÁ SZEGEDI FOCI!”
 • 18. sustalover 2011. január 15. 22:25
  „Várható volt,h ez lesz ahol ezek a zöld férgek megjelennek.Nálunk Makón az egész pályát át kellet rendezni ezek a szemetek miatt,egész éjjel dolgoztak.Hál istennek eltakarodtak az nb2-böl,miután Sada góljával bele lettek taposva a jó kis makói gyepbe.Ott épp a saját játékosaikat vadászták a vereség miatt ezek a patkányok.
  Amúgy meg nem hiszem,h igy elkalkulálták magukat a rendezök,volt ott már pár telt házas rendezvény rendben lebonyolitva.Ingyen akartak bemenng,az tutti.Szép volt szegediek,példamutató volt a szurkolás
  Hajrá Makó Fc,Hajrá Szeged!”
 • 17. Vikt0r 2011. január 15. 20:43
  „14.
  A botrány az,hogy elutaznak a Fradi szimpatizánsok több száz km ert és nem engedik be őket ÉRVÉNYES JEGGYEL.
  15.
  Kár volt klaviatúrát ragadnod!

  Azért akinek sikerült ezt szegedi részről megszervezni,remélem estére megveregeti jobb kézzel a bal vállát,hogy így kell ezt csinálni.
  Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy miért nem lehet felmérni,hogy kb mik az igények és ennek fényében megszervezni egy ilyen gálát.Jó lenne ha felnőnének az illetékesek a feladathoz,mert akkor csak egy futball ünnepről lehetne beszélgetni!”
 • 16. ultra 2011. január 15. 20:29
  „hajrá szeged!

  Igény, kurva nagy igény van a focira, ez ma is bizonyítva lett!”
35 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kemény, mint a Beton: döntetlenre mentett a Vasas

Három sérülttel és két kipontozódott játékossal is közel volt a győzelemhez a végig vezető Szeged… Tovább olvasom