Délmagyar logó

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő 0°C | 7°C Még több cikk.

Természetjáró-érmek

Az ország általános iskolás természetjárói az orfűi sporttáborban, míg a középiskolások a Kistó Kempingben gyűltek össze egyheti együttlétre és erőt próbáló rivalizálásra. A gyerektalálkozóra 43 csapat, mintegy 200 gyerek érkezett, míg a diákok 20 csapata 100 résztvevőt jelentett. Az öt nap során városismereti, elméleti éjszakai és nappali túraversenyben mutathatták meg tájékozódási képességeiket a diákok.
A Csongrád megyét képviselő csapatok fantasztikus sikereket értek el. Az általános iskolásoknál a szegedi piaristás gyerekek (Abt Imre, Balogh Ákos, Bóka Ferenc) harmadikok, míg a radnótisok ötödikek (Csányi Gergely, Gyetvai Ágnes, Tóth Márk, Kapás Péter) és hetedikek, a szegedi Petőfi Általános Iskola tanulói 11.-ek lettek.

A középiskolásoknál Csongrád megyei győzelem született, az első (Bognár Júlia, Jenet Anna, Jenet Orsolya, Zombori Tamás) és harmadik helyezéssel (Ambrus Péter, Csaba Péter, Józsa Bálint) járó díjakat és serlegeket a Radnóti csapatai vitték haza, míg a második helyen a piaristások (Gonda Bence, Szrenka Gábor, Szrenka Tamás, Szűcs József) végeztek. A Radnóti harmadik csapata a 7. helyen ért célba, és sikerrel küzdött a nehézségekkel a Csemete és a Ságvári gimnázium csapata is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mezei: Tudomásul vettem

Sokan meglepődtek, hogy Mezei Richárd kimaradt az elmúlt hét végén Barcelonában mérkőzött Pick… Tovább olvasom