Délmagyar logó

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 17°C Még több cikk.

Tizenegy érem

A falmászó Magyar Kupa 3. fordulójának az Everest Gym terme adott otthont, s az eseményen részt vettek a Kisteleki Turisztikai és Természetjáró Egyesület tagjai is, akik összesen öt arany, három ezüst- és három bronzérmet szereztek.
A falmászó Magyar Kupa 3. fordulójának az Everest Gym terme adott otthont, s az eseményen részt vettek a Kisteleki Turisztikai és Természetjáró Egyesület tagjai is, akik összesen öt arany, három ezüst- és három bronzérmet szereztek. A legkisebbeknél (1995 után születettek) a nyolcéves Nagy Luca nehézségi mászásban negyedik, gyorsaságiban viszont második lett. A C kategóriában (1993/94-es születésűek) Sikter Barbara nehézségiben és gyorsaságiban is a legjobbnak bizonyult, míg a felnőttek nyílt versenyében a 3. helyen végzett. Ugyanebben a korcsoportban Tódor Kinga nem jutott be a döntőbe, Balázs András viszont nehézségeiben arany-, gyorsaságiban ezüstérmet szerzett, míg Csányi Norbert két bronzmedállal térhetett haza. Sikter Farkas korcsoportjában (1989/90-ben születettek) a negyedik helyen végzett.

A felsoroltakon kívül megrendezték a tehetségek versenyét (a még nem igazolt sportolók) is, ezen az 1993/94-es kategóriában Dékány Gergely az első, Papp Dávid a második, míg a legkisebbek között Dékány Dóra az első helyen végzett. Edző: Kácsor Péter.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak okosan!

"Nem tagadom: megdöbbenve néztem. Ültem, és mozdulni nem tudtam. Erre nem számítottam. Nem, hiszen… Tovább olvasom