Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

Újdonságokat is bevetnek

Vízilabda, Szeged - Új edzővel, új játékosokkal vág neki a 2014–2015-ös szezonnak a Szeged OB I-es férfi vízilabdacsapata. Az új mester, Varga Péter augusztus 4-én vezényli az első foglalkozást.
Az OB I-es Szeged vízilabdacsapatának játékosai jelenleg a szabadságukat töltik. Ezalól kivétel Kiss Csaba, aki Máltán játszik, illetve az egy év kitérő után visszatérő Hulmann Kristóf és az új szerzemény Manhercz Krisztián, utóbbi két pólós a ifjúsági válogatottal készül. Szóval a többiek pihennek, közeledik azonban a felkészülés kezdete, augusztus 4-én (hétfő) már tréninget vezényel az új tréner, a klub egyik leghűségesebb vízilabdása, az egykori csapatkapitány, Varga Péter.

– Tervezem a felkészülést, most is az irodában ülök, hiszen minden játékos egyénre szabott kéthetes felkészülési programot kap, amit július 21-én kell elkezdeniük. Szeretném, ha mindenki olyan állapotban érkezne a nyitófoglalkozásra, ami alapot ad a felkészüléshez. Az első hetek a fizikai felkészítésről szólnak majd, Bóka Ferenc lesz a segítőm, biztos, hogy több új dolgot is bevetünk a kollégámmal, ami újdonsággal hat a fiúkra – kezdte a beszélgetést Varga Péter.

Varga Péter izgalommal várja az új kihívást. Fotó: Karnok Csaba
Varga Péter izgalommal várja az új kihívást. Fotó: Karnok Csaba

A Vodafone OB I és a magyar kupa csak szeptember végén startol, így lesz idő bőven felkészülni. Szükség is van időre, hiszen a keret alaposan kicserélődött – hét új játékos érkezett –, így egy teljesen új csapatot kell építeni a háromszoros mk-győztesnél.

– Persze hogy van bennem izgalom, számomra is nagy kihívás vezetőedzőként tevékenykedni, de kaptam az élettől egy nagy lehetőséget, amivel szeretnék élni. Az életem a vízilabda, minden álmom volt, hogy egyszer a szegedi csapatot irányíthassam. Tervezzük a felkészülést, szeretnénk tornákon is részt venni, Szentesre és Miskolcra kaptunk eddig meghívást, de még képlékeny az ügy. Mindenképpen jó lenne játszani, mert így kapunk képet arról, hogy hol tartunk a munkában – fejezte be mondandóját Varga Péter.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékezzünk Körtvélyessy Péterre!

Sokszor gondolunk rá. Gondolunk akkor, amikor nyerünk, akkor is, amikor veszítünk. Gondolunk rá,… Tovább olvasom