Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Ujhelyinél is Nagy László a legjobb

Lapunk és a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata megválasztja az elmúlt 50 év legjobb szegedi kézilabdását, csapatát, edzőjét.
Az eredményhirdetésre december 16-án, a szegedi kézilabdaklub – a Pick Szeged jogelődjét, a Szeged Előrét hozták létre ekkor hivatalosan – megalapításának fél évszázados születésnapján kerül sor. Százötvenen adják majd le voksukat a megadott határidőig, újabb voksolónk Ujhelyi István.

– Tíz éve kerültem kapcsolatba a Pick Szeged csapatával, nyolc éve dolgozom aktívan a csapat mellett. Jelenleg a hétfős társadalmi tanács elnöke vagyok. Kiss-Rigó László megyés püspök, Lékó Péter sakkozó, Kővári Árpád egykori elnök, Szeri István egykori elnökségi tag, Ódor Zsolt a támogatók, Szabó Dezső pedig a szurkolók képviseletében tagja a testületnek. Visszatérve a szavazásra, csodás arra gondolni, hogy a tíz év alatt két kupát és egy magyar bajnokságot nyertünk a csapattal. Megnyugtató, hogy Csányi Sándor kezébe került a Pick Szeged együttese. Örömteli, hogy a klub komoly figyelmet szentel az utánpótlás-nevelésnek, éppen ezen a területen szeretnék sokat segíteni. Nálam Nagy László minden idők legjobb szegedi kézilabdása, világszinten is nagyot alkotott, ezért tartom őt a legjobbnak.

Ujhelyi Istvánnál Nagy László minden idők legjobb szegedi kézilabdása. Fotó: DM/DV
Ujhelyi Istvánnál Nagy László minden idők legjobb szegedi kézilabdása.
Fotó: DM/DV

Álomcsapat

Minden szavazó posztonként rangsorolja a játékosokat, egytől 5-ig állít rangsort. Ujhelyi István álomcsapata a következő: Puljezevics – Berta, Nagy, Eklemovics, Mezei, Bartók, Zvizej. Vezetőedző: Skaliczki László.

Top 10

1. Nagy László
2. Lele Ambrus
3. Mezei Richárd
4. Eklemovics Nikola
5. Bartók Csaba
6. Tóth Géza
7. Bajusz Sándor
8. Luka Zvizej
9. Szabó László
10. Zubai Szabolcs

Nagy megtiszteltetése

 Nagy Lászlóírása saját Facebook-oldalán: „Köszönöm a megtisztelő érzést a Délmagyar-szavazással kapcsolatban. Elképesztő ilyen klasszis emberek között szerepelni! Tenke Endre személye kellemes emlék marad számomra életem végéig... Vele szüleimen keresztül, illetve általuk ismert baráti körből ismerkedtem meg. Már a részvétel óriási megtiszteltetés, ezek után bármilyen helyezés ajándék..."

Olvasóink írták

 • 4. vespa50 2011. december 07. 05:33
  „A büdös életben még nem dolgozó,megélhetési politikusocska szályából olyan ez a nyilatkozat,mint a papnak a házaséletről mesélnie.
  Vihették volna ezt is a Stadlerral.”
 • 3. margot 2011. december 06. 15:11
  „Több esetben politikai okok miatt recenzeálja a hozzá szólásokat a délmagyar újság. Kritika címében ne legyen benne kritika mert az nem szabad. A nyomtatót sajtó vezetőinek el kellene gondolkodnia mit enged meg és mit nem
  ez érthető is lenne ha nem a mindenkori hatalom seggét fényezné nyalással.”
 • 2. pick77 2011. december 06. 13:56
  „maci52 ! Te nem jársz turkálóba? én ott láttam legutóbb ezt az inget és kabátot. Manapság az öltözködéshez kell a legkevesebb pénz! Ma az a fő kérdés, hogy miből fizeti valaki a rezsit, vagy miből főz 4 tagú családjának hétvégén ebédet!”
 • 1. maci52 2011. december 06. 12:57
  „A pofázásért ilyen jól lehet öltözködni,az utcán meg fagynak az emberek,milyen szociálista az ilyen?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dobogón a Tisza Volán SC 13 évesei

A Szeol-Tisza Volán SC I. osztályban szereplő U13-as labdarúgócsapata az őszi 15 forduló után a… Tovább olvasom