Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Ünnepség a vb-hősöknek

A Démász Nyrt., Szeged város, valamint a Szegedi Tudományegyetem vezetése ünnepségen jutalmazta meg az egyetemi evezős világbajnokságon, a szegedi kajak-kenu vb-n és az evezős világbajnokságon részt vett, s eredményesen szerepelt szegedi és bajai versenyzőket.
A Démász-Szeged sikerkovácsai Jacques Pithois elnök-vezérigazgatóval. Fotó: Karnok Csaba
Kecse Nagy Sándor, a Démász Nyrt. kommunikációs vezetője köszöntötte az egyetemi evezős-, a szegedi síkvízi kajak-kenu- és az angliai evezős világbajnokságon kitűnően helytálló szegedi és bajai versenyzőket. Ezt követően Jacques Pithois, a vendéglátó cég elnök-vezérigazgatója tolmácsolta az összes dolgozó elismerését a Démász Szeged VE sportolóinak nagyszerű eredményeiért. Botka László, Szeged polgármestere pedig azt emelte ki, hogy büszke lehet minden szegedi polgár, hiszen sikerült az eddigi legnagyobb létszámú, legnagyobb érdeklődésre számot tartó és legsikeresebb világbajnokságot megrendezni. Az összejövetel végén pedig ötszázezer forint jutalmat nyújtott át.

Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke felülmúlhatatlannak minősítette a szegedi vb-t, s felhívta a Démász vezetője figyelmét arra, hogy érdemes hosszú távon támogatni az egyesületet. A sportági vezető azt is elmondta, hogy a jövő hónapban beadják a 2011-es vb-re a pályázatot – Szeged helyszínnel.


A versenyzők ajándéka

A szegedi sport támogatói körében meglepetést okozott Petrovics Kálmán klubigazgató ötlete azzal, hogy Janics Natasa, a szegedi vb egyik legeredményesebb versenyzője és Vajda Attila azoknak nyújtott át emlékképet, akik segítették a Démász Szeged VE versenyzőinek sikerét. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

II. Hídépítő-kupa az újszegedi sportuszodában

Egy hetet a montenegrói Herceg Noviban töltött edzőtáborban a Szeged Beton VE férfi… Tovább olvasom