Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 7°C Még több cikk.

Vadkerti Attila: a csapatkapitány szívügye

Évek óta adományt gyűjt a szegedi onkológiai osztálynak Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya. A válogatott játékos két szezonbérletet és egy Vadkerti-, valamint Ilyés-mezt ajánlott fel. A licit a jövő héten kezdődik.
 Bérletek, jegyek

A jövő héten is tart a 2014–2015-ös szezonra a bérletárusítás. A Pick-irodán (Szeged, Deák Ferenc utca 28–30.) hétfőn, szerdán és pénteken 8 órától 16 óráig, míg kedden és csütörtökön 8 órától 18.30-ig árulják a bérleteket.
Az augusztus 31-i veszprémi Szuperkupa-döntőre (15.15-kor kezdődik a Veszprém elleni meccs) is megkezdődött a jegyárusítás. A szegedi drukkerek augusztus 19-éig 4000 forintért tudják megvenni a Pick-irodában a jegyeket.

Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged csapatkapitányának szívügye a szegedi onkológiai osztály. A válogatott balszélső minden évben meglátogatja a gyerekeket, és sohasem üres kézzel érkezik. Ajándékot visz, számára fontos, hogy a gyerekek meggyógyuljanak, felépüljenek.
Hagyományt teremtett azzal is, hogy adományok révén pénzt gyűjt, és ez idén sem lesz másként. Pénteken a Vojvodina elleni edzőmeccs szünetében a népes szegedi publikum előtt tett egy felhívást.

– Idén is szeretném megszólítani a Pick-drukkereket, a támogatókat, vagy éppen a sport szerelmeseit, olyan vállalkozásokat, vállalkozókat, cégeket, akik szeretnének egy jó ügy mellé állni. A 2014–2015-ös szezonra két, egymás mellé szóló szezonbérletet és egy EHF-kupa-győztes Vadkerti és Ilyés felirattal ellátott mezt ajánlanék fel licitre. A befolyt összeget kapná meg a szegedi onkológiai osztály – nyilatkozta lapunknak Vadkerti Attila.

Vadkerti (balról) és Ilyés bérletet és mezt ajánlott fel. Fotó: Schmidt Andrea
Vadkerti (balról) és Ilyés bérletet és mezt ajánlott fel. Fotó: Schmidt Andrea

A licit augusztus 18-án (hétfő) 8 órakor indul. Az ajánlatokat a licit@delmagyar.hu e-mail címre várják. Az állásról a Pick Szeged médiapartnere, a Délmagyarország folyamatosan beszámol majd. A licit augusztus 25. (hétfő) délig tart.

A licit 100 ezer forintról indul.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két NB I-es ellenfél

Sorsoltak a labdarúgó magyar kupában, amelyben az országos főtábla második fordulójának párjai alakultak ki. Tovább olvasom