Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Vadkerti: nősülés, harmadszor

Vadkerti Attila, a Pick 32 éves csapatkapitánya a nyáron megházasodott – harmadszor is feleségül vette a korábbi kosárlabdázót, Lódi Esztert.
A szélső a hét évvel ezelőtti polgári szertartás és a hat éve tartott beöltözős esküvő után családi körben, templomi szertartás keretében fogadott örök hűséget párjának.

– A közösségi oldalakon található képek alapján jól sikerült a házasságkötés. Miért mondták ki harmadszor is az igent?

– Hét éve volt a polgári szertartás, 2008-ban pedig retróesküvőt tartottunk a barátoknak, amelyen mindenki a 60-as, 70-es éveket idéző öltözetben volt, a férfiak kötelezően bajuszt viseltek. Most a templomi szertartásra kerítettünk sort, ami után egy családi vacsora, majd másnap egy közös reggeli következett. Családegyesítő szerepe is volt, mert a rokonságnak akadt olyan része, amely még nem ismerte egymást.

– Más is belefért a szünetbe?

– Gyorsan, de tartalmasan telt ez az öt hét. Nem mondom, hogy elég volt, de a szokásosnál így is több idő jutott a pihenésre. Körbelátogattuk a rokonságot, voltunk a Dunántúlon, Felvidéken, Budapesten és Miskolcon is.

– A hétfő délelőtti orvosi vizsgálaton minden játékostársa a másik nyakába borult, öleléssel üdvözölte a többieket. Ennyire hiányoztak egymásnak?

– Úgy tűnik. Mellém például egy év után visszatért az öltözőbe Rajko Prodanovics. Már a 2012–2013-as évben is szomszédok voltunk, akkoriban arra panaszkodott, hogy mindig rápakolok a cuccaira, mivel én kicsit rendetlenebb vagyok, így több helyre van szükségem. Most jeleztem neki, hogy nem lesz ilyen gondja, egy filctollal meghúztam a határvonalat, előtte viszont egy fogasát még kisajátítottam.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könnyek és aranyak után barackok hullanak

Az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon szerzett két egyéni aranya után Kárász Anna szerint egy ilyen hét után jöhet bármilyen zavaró körülmény. Tovább olvasom