Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Varga Attila a forduló gólvadásza

Sándorfalva - Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Ezúttal a megyei másodosztályban szereplő Sándorfalva II. labdarúgójára, Varga Attilára (22) esett a választás, aki Balástyán négyet vállalt csapata „heteséből".
Mindig öröm, amikor egy fiatalember hívja fel magára a figyelmet, jelezve, akadnak még tehetségek. A megyei II. osztályú Sándorfalva II. 22 esztendős labdarúgója, Varga Attila négy gólt szerzett a Balástyán 7–0-ra győztes együttesében.

Varga Attila
Varga Attila
– Sándorfalván élek, Sándorfalván ismerkedtem meg a futballal, ahol Hegedűs András volt az első edzőm, majd az SZVSE és a Tisza Volán következett. Utóbbiban stabilan játszottam, sőt az U17-tel az első, az U19-cel pedig a harmadik helyen zártunk az országos bajnokságban. 2009-ben kerültem vissza Major Lászlóhoz, azóta újra Sándorfalván szerepelek. A második együttesben Dékány János megadja a bizalmat, ennek jele, hogy tíz meccsen már kilenc gólt szereztem. Igyekszem maximálisan betartani az edzői utasításokat, és a társak is kiszolgálnak. Szeretnék azért feljebb lépni, akár megyei I. osztályba, akár az NB III-ba, és ha többet kellene edzenem, akkor sem ijednék meg. Az utánpótlásban szereztem már öt gólt a Tisza Volánnal a Túrkeve ellen, ám felnőttként ez az első négyesem – mondta a játékos.
És akkor jöjjön a találatok felidézése.

– Az első gólomnál Sebőktől kaptam a félpályánál egy labdát, majd rávezettem a kapura, és ballal elrúgtam a kapus mellett. A másodiknál Csúri szolgált ki, és a hosszúba félmagasan lőttem a gólt. A harmadiknál Csúri lövése kipattant a kapusról, éppen elém, és berúgtam a bal alsóba, végül szintén kipattanóra érkeztem jókor és jól. Javarészt jobblábas vagyok, és ugyan mindkettőt használom, de most mind a négy gólt ballal szereztem. Sőt volt egy ötödik találat is, de azt les címén nem adták meg. A célunk? Minél több meccset nyerjünk meg, és a bajnokság végén a középmezőny tagjai legyünk – jegyezte meg végül Varga Attila.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Műfüves focipályát avattak Algyőn

Két műfüves futballpályát avattak hétfőn Csongrád megyében, az egyiket Mórahalmon, a másikat Algyőn. Utóbbi ünnepségen megjelent Csányi Sándor MLSZ-elnök is. Tovább olvasom