Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 3°C Még több cikk.

Vásárhelyen a Kemény-legények

Február 20-án rendezi meg a HVSC a Vásárhelyiek a vásárhelyiekért címet viselő bálját a Fekete Sasban, mellyel az utánpótláscsapatokat támogathatják a résztvevők. Az eseményen a városhoz kötődő előadók lépnek fel, és jelen lesz Kemény Dénes (képünkön) vezetésével a férfi vízilabda-válogatott is.
A HVSC február 20-án jótékonysági bált rendez a Fekete Sasban, melynek segítségével az egyesület gyerek és serdülő vízilabdacsapatait – a 140 igazolt sportolóból 100 utánpótláskorú – támogathatják a jegyvásárlók. Örömteli, hogy nagy az érdeklődés és már sokan vettek „bilétát" – tájékoztatta lapunkat Timár László klubelnök –, de korlátozott számban még kaphatók belépők és ún. támogatói jegyek a vásárhelyi strandfürdő recepcióján délután 4 és este 8 óra között.

– Ebben az évben valószínűleg csak magunkra számíthatunk, és a tagdíjból az egyesületet nem tudjuk fenntartani – mondta Timár László –, ezért minden alkalmat meg kell ragadnunk a gyermekek sportolási lehetőségének biztosításához. Ezt szolgálja a bál is, terveink szerint a bevételből finanszíroznánk a csapatok utazását a vidéki mérkőzésekre, a helyi találkozók szervezési költségeit és az edzői béreket. Az egyesület vezetése társadalmi munkában látja el feladatát.


A jó ügy érdekében az esten való szereplést, fellépést több ismert, Vásárhelyhez is kötődő művész ingyen vállalta: Császár Angéla, Pikali Gerda, Borbás Erika, Rárósi Anita színművészek, Huszár Anita énekes, a Markó Ágnes, Szalkai-Szabó Gábor versenytáncospár, az Árendás Táncegyüttes, St. Martin, a magyar instrumentális zene első számú előadóművésze és Lányi Lala, a Kozmix frontembere. A talpalávalót a Wurlitzer zenekar szolgáltatja.

De térjünk vissza a sporthoz! A bálon jelen lesz, Kemény Dénes szövetségi kapitány vezetésével az olimpiai bajnok férfi vízilabda-válogatott Magyarországon tartózkodó játékosaival. Vajon miként sikerült Vásárhelyre csábítani a klasszisokat? Timár szerint nem volt nehéz:
– Tavaly még a pekingi olimpia előtt megfogadtam – ezt barátaimnak és ismerőseimnek is elmondtam –, amennyiben aranyérmet nyernek az ötkarikás játékokon, mindent megteszek azért, hogy elhívjam őket egy olyan bálra, mellyel a HVSC-t segítjük. A jó, szinte baráti kapcsolatnak köszönhetően Kemény Dénes, a tavalyi vendéglátás viszonzásaként, első szóra igent mondott a felkérésre – árulta el a klub első embere.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kellemetlen ellenfél

A férfi teke Bajnokok Ligája újabb fordulóját, a negyeddöntők első meccsét szombaton 13 órától… Tovább olvasom