Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Vásárhelyi Kosársuli: veretlenek a Kobrák

Lezárult az országos gyermek kosárlabda-bajnokság területi alapszakasza. A Vásárhelyi Kosársuli 2004-es válogatottja ebben a fordulóban is megnyerte mindkét mérkőzését, így nyolc győzelem mellett, vereség nélkül a dél-alföldi régió bajnokai lettek.
Vas Péter és Czibere Zoltán tanítványai húsz Békés, Csongrád és Szolnok megyei csapatot előztek meg.

A vásárhelyi eredmények, U12-es bajnokság, 4. forduló, A csoport, Hódtói Sportcsarnok: Vásárhelyi Kobrák–Szolnoki Szecska Sáskák 59–48, a vásárhelyi pontszerzők: Ságodi R. 14/3, Kiss T. 11, Karsai B. 10, Nánási P. 8, Bősz R. 6, Csizmadia 4, Vojnics 4, Molnár Á. 2. Vas Péter edző: – Szoros meccsen tudtunk győzni úgy, hogy rengeteg tiszta helyzetet is kihagytunk. Büszke vagyok a gyerekekre, nagyot küzdöttek egész meccsen.

Viharsarki Farkasok–Vásárhelyi Kobrák 41–98, a vásárhelyi pontszerzők: Ságodi R. 21, Nánási 14, Kiss T. 13, Kiss B. 10, Szenti Sz. 9, Vojnics 9, Bősz R. 8, Molnár Á. 6, Karsai B. 5. Vas Péter edző: – A vártnál könnyebben nyertünk, ez betudható annak, hogy a Békéscsaba szoros meccsen kapott ki a szolnoki egyesülettől. De ez semmiben nem csökkenti az eredményünk! Az alapszakasz A csoportjának éléről vághatunk neki a továbbiaknak! Gratulálok a fiúknak!
 
A vásárhelyi utánpótlás. A Kobráknál jobb még nem volt az U12-es bajnokságban.
A vásárhelyi utánpótlás. A Kobráknál jobb még nem volt az U12-es bajnokságban.

D csoport, Békés: Békési Gladiátorok–Vásárhelyi Ugrómókusok   56–52, a legjobb vásárhelyi pontszerzők: Kruzslicz Alex 11, Kudella Máté 9, Makán Róbert 9, Utasi Zsombor 6, Pál Péter 6. Vásárhelyi Ugrómókusok–Kisújszállási Aprókák   53 –43, a legjobb vásárhelyi pontszerzők: Makán Róbert 14, Kruzslicz Alex 11, Utasi Zsombor 10, Németh Dániel 5, Kudella Máté 4, Szél Attila 4. Kotormán Zsuzsa edző: – A közel azonos képességű csapatok fordulatos mérkőzéseket játszottak. Nagyon örülök, hogy a Mókusok eredményesen helytálltak.

Pusztai Rókarcagi SE–Vásárhelyi Sólymok 39–59, a vásárhelyi pontszerzők: Molnár 13, Gedai 9, Bősz 7, Szántó 6, Bácsi 6, Csizmadia 6, Huszár 6, Vékony 4, Bereczki 1. Czibere Zoltán edző: – A rengeteg kihagyott ziccer és büntető ellenére magabiztos győzelmet arattunk, köszönhetően a jó védekezésünknek. A győzelemből mindenki hasznos játékkal vette ki a részét.

Vásárhelyi Sólymok–Szeged KE A  40–29, a vásárhelyi pontszerzők:  Bősz 10, Bácsi 7, Gedai 6, Molnár 6, Bereczki 5, Vékony 2, Csizmadia 2, Huszár 2.  Czibere Zoltán edző: – Végig szoros mérkőzésen a kevesebbet hibázó csapat nyert. Sajnos ismételten rendkívül sok ziccer maradt ki, ami szerencsére nem bosszulta meg magát. A védekezésünk viszont ismét rendben volt, és ennek köszönhetően hoztuk a mérkőzést.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályán az utánpótlás

Eredmények, érmek, pontok, gólok, sikerek. Tovább olvasom