Délmagyar logó

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -1°C | 3°C Még több cikk.

Vasárnap 12 órától: Kék Mókus-kupa zárónap

szeged - Az utolsó fázisához érkezett a szegedi Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna: mégpedig a gálanaphoz, amelyen nyolc órában összesen nyolc találkozót követhet végig a közönség december 23-án (vasárnap) 12 órától az újszegedi sportcsarnokban.
Négy hétvégén összesen negyvenhárom csapat harcolt azért, hogy közülük már csak tizenkettő mondhassa el magáról: szerepet kap a Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna utolsó, egyben legfontosabb napján, a helyosztók délutánján. Az eseménynek – amelyet a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezett meg, valamint Szeged városa és a Délmagyarország/Délvilág támogat – vasárnap 12 órától az újszegedi sportcsarnok ad otthont, és a három korosztályban a három bronzmeccs, valamint a három döntő mellett két gálamérkőzés is szerepel az összesen nyolcórás programban.

Jótékonykodik: Völgyi ismét az újszegedi sportcsarnok küzdőterén futballozik. Fotók. Schmidt Andrea
Jótékonykodik: Völgyi ismét az újszegedi sportcsarnok küzdőterén futballozik.
Fotó: Schmidt Andrea

A finálénap 12 órakor a +45-ös bronztalálkozóval kezdődik, aztán jön a +35-ös, majd a –35-ös „kisdöntő". Az első gálameccsen a Közéleti személyiségek csapata és a Ruzsa csap össze, mégpedig a tragikus autóbalesetben elhunyt Veress Csaba emlékére. A két együttes a szervező Szegedi Sport és Fürdők Kft-vel, illetve lapunkkal közösen gyűjtést szervez a család számára. Az újszegedi sportcsarnokban két helyen lesz urna: az egyik a pénztárnál, a másik pedig a küzdőtéren. A találkozón a közéleti együttesben pályára lép az NB I-ben szereplő, és ott éllovas Győr szegedi származású játékosa, Völgyi Dániel is.

Délután négy órától a döntőké a főszerep: sorrendben a +45-ös, a +35-ös és a –35-ös finálét bonyolítják le. A nap utolsó találkozóján, 19 órától a megyei I., II. és III. osztályban szereplő szegedi együttesek egy-egy játékosa alkotja a Szeged, míg a négy NB III-as megyei alakulat 3-3 labdarúgója a Csongrád megyei válogatottat – érdekes kis összecsapás lesz ez is, ahogy az egész nap érdekesnek ígérkezik. Az előbbi együttesnek Szalai Dzsínó István, az utóbbinak pedig a Bány Tamás, Tóth Ákos duó lesz a szakmai vezetője.

Aki esetleg kíváncsi a további érdekességekre is, az figyelje a hét további napjain lapunk sportrovatát, hiszen folyamatosan áruljuk majd el a részleteket. Az eseményről a delmagyar.hu élő online tudósításban számol majd be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Top 10: uralták a vizet novemberben

A vízilabdásoknál az A-Híd Szeged kupát nyert, a Hungerit- Szentes ezüstérmes lett, míg wakeboardban a szegedi Hegedűs Ákos ismét korosztályos vb-aranynak örülhetett. Tovább olvasom