Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Veretlen Démász-páros

Tehetségekben nincs hiány a Démász-Szegedi VE evezőseinél. Bizonyíték erre a Radics Bence, Matyasovszki Dániel duó, amely idén még veretlen.
Tehetségekben nincs hiány a Démász-Szegedi VE evezőseinél. Bizonyíték erre a Radics Bence, Matyasovszki Dániel duó, amely idén még veretlen. Pedig az ellenfeleknek volt lehetőségük bőven arra, hogy megverjék őket. Ám nem bírták: a szegedi nemzetközi versenyen, az olimpiai reménységek válogató viadalán, a vidék- és a Budapest-bajnokságon sem. A legújabb siker pedig nemzetközi vizeken történt. A lengyelországi Bydgoszczban rendezték számukra az esztendő legfontosabb versenyét, az olimpiai reménységek viadalát, amelyen szintén a legjobb volt a szegedi kormányos nélküli kettes. A két 15 éves srác a Héraklész-keret tagja, Radics már tavaly is szerepelt az ORV, a kettős pedig a kormányos négyesben és a kormányos négypárban is eséllyel indul majd a szegedi országos bajnokságon.

A Démász-Szegedi VE egységei a Budapest-bajnokságon szerepeltek. Az eredménylista: nyolc arany-, hat ezüst- és négy bronzérem.

Eredmények

Budapest-bajnokság, egyben országos bajnokság kvalifikációs verseny. A Démász-Szegedi VE versenyzőinek eredményei. Aranyérmesek: Karai Róbert (mini korcsoport, 12, illetve 13 évesek, egypár), Baka Sándor (mini, 13 évesek, egypár), Matyasovszki Dániel, Radics Bence (serdülők, kormányos nélküli kettes), Kitka Gergely (felnőtt, könnyűsúlyú egypár), Márton Gábor, Tari János (felnőtt, korm. nélküli kettes), Haller Ákos, Pető Tibor (utóbbi Vác, felnőtt, kétpár), Kitka G. (felnőtt, egyetemi egypár).
Ezüstérmesek: Priváczki Ákos (mini, egypár), Márta Boglárka (mini, egypár), Gulácsi Balázs (mini, egypár), Radics Béla, Kiss V. Bence (ifjúságiak, kettes), Vámos György, Tari J., Márton G., Labancz Attila (felnőtt, korm. nélküli négyes, illetve négypár).
Bronzérmesek: Csík Roland, Richter Dávid, Tarnai László, Füge Krisztián, korm.: Baka S. (kormányos négypár), Pozsár Bence (serdülő, egypár), Kitka G., Vámos gy. (felnőtt, kétpár), Dumitrás István, Molnár Dániel, Szentkereszty Márton, Csatlós Máté (felnőtt, könnyűsúlyú négyes).
Edzők: Bélai Ágnes (mini és tanuló). Szierer János (serdülő és ifik), Dani Zsolt (felnőtt).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fodor már a húrok közé csapna

Letudta a költözés nehézségeit, de csak augusztustól teszi át a székhelyét Szegedre Fodor Péter, a… Tovább olvasom