Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda > Vincze Balázs: Nehéz volt a teher

Vincze Balázs: Nehéz volt a teher

Szeged - Nem sikerült a bravúr, a legjobb nyolc között búcsúzott a Bajnokok Ligájában az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata. A horvát Mladost Zagreb búcsúztatta a magyarkupa-győztes együttest. Vincze Balázs vezetőedzővel beszélgettünk.

Süli Róbert - Délmagyarország napilap - 2012.04.20. 05:54
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
– Tudott aludni a meccs után?

– Nem nagyon, nehezen jött álom a szememre.

– Pedig milyen szépen indult minden Hódmezővásárhelyen, a Mladost ellen!

– Igen! Minden adott volt: csodás hangulat, gyors vezetés, szóval tényleg jól kezdődött a BL-visszavágó. Nekünk állt a zászló. Az utolsó negyed kezdetekor is két gólra voltunk attól, hogy sikerüljön ledolgozni a hátrányt. A kezünkben volt, azonban ott is maradt a továbbjutás.

Vincze mesterre és csapatára még vár a bronzcsata. Fotó: Schmidt Andrea
Vincze mesterre és csapatára még vár a bronzcsata. Fotó: Schmidt Andrea

– A büntetők döntöttek?

– Nehéz erre válaszolni. 1–1-nél, 3–3-nál és 6–5-ös vezetésnél hagytuk ki az ötöst. Mind-mind kritikus pillanatban. A legrosszabb, hogy a kimaradt büntetők után rögtön gólt kaptunk. Sajnálom, hogy amikor egy góllal vezettünk, nem sikerült 7–5-re meglépni, mert akkor az utolsó negyedben egészen más hangulatban folytathattuk volna a csatát.

– Úgy tűnt, hogy néhány játékosa nagyon elfáradt az idényben. Nem vitás, többen még soha nem játszottak ennyi kiélezett meccset a pályafutásuk alatt.

– Kevés tapasztalatunk volt, velem együtt még nem vettünk részt ilyen terhelésben, sorozatban. Mindenki tanul ebből, köztük én is. Amikor megkezdtük az idényt, mi tettük magunkra ezt a terhet. Egyre nagyobb lett ez a teher, amelyet vittünk a hátunkon, és a végén már nem sikerült ezt továbbvinni. Nem valósult meg az álom, nem sikerült bejutni a bajnoki döntőbe, a BL-ben a legjobb négy közé.

– Látott azért pozitív dolgot a Mladost elleni meccsen?

– Persze, sok ilyen volt. Sokáig jól működött minden, harcoltunk, mentek előre a fiúk, az akaratra nem lehetett panaszom. Mi minden gólunkért megküzdöttünk, a horvát együttes azonban három ajándékgólt is kapott. Így pedig nem lehet nyerni.

– Sokáig nem szomorkodhatnak, hiszen vasárnap 18.30-kor megkezdődik a Honvéd elleni bronzcsata.

– Szeretnénk szépen befejezni azt az idényt, amely eddig is hozott remek eredményeket. Megnyertük az mk-t, ott voltunk a legjobb nyolcban a BL-ben, és meglehet a harmadik hely az OB I-ben. Ma délelőtt a Aquapolis Napfényfürdőben lesz regeneráció, délután edzés, este pedig elnök asszonyunk, Cserhalmi Julianna (BEK-győztes tekés volt – a szerk.) mutatja meg, miként kell bowlingozni a Forrás Hotelben, és tart a srácoknak egy mindenképpen felszabadult, jó hangulatú edzést.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 7. W666W 2012.04.21. 10:32

Kreatív amit írtál arra csak ennyit..no comment
Minősíthetetlen az irományod..Igenis KELL egy hely ahol ezek a srácok minden héten örömet tudnak okozni a szurkolóknak..azt ha az a hely VÉGRe felépül akkor bizony TE is uszkálhatsz majd ott bizony ám..

Moderálásra küldöm 6. bessy 2012.04.21. 08:45

Menj ki Algyőre úszni 56o-ért és hagyd meg a vízilabdát azoknak akik szeretik és értenek hozzá.

Moderálásra küldöm 5. lifeguard81 2012.04.21. 07:46

Kedves Kreatív! ha Szegednek nincsen minősíttet vízilabda csapata vagy un úszó egylete akkor a két szép szemedért nem fognak új uszodát építeni.

Moderálásra küldöm 4. csizmadialaszlo@c2.hu 2012.04.20. 22:30

1. rozpet 2012.04.20. 12:38

Azzal hogy nem jutottunk be a bajnoki döntőbe, az is eldőlt hogy jövőre sajnos nem indulhatunk a BL-ben.

Miért? Tavaly is harmadikként mentek BL-be.

Moderálásra küldöm 3. Zotya100 2012.04.20. 22:04

kreatív: az úszás hosszú ú, az uszoda viszont rövid. Legalább ezt tanuld meg. A többit nem minősítem, minősít téged.

Moderálásra küldöm 2. kreatív 2012.04.20. 18:02

Kiss Csaba: -.........kárpótolni fogjuk őket. Ők is tudják, hogy Szegednek szüksége van a vízilabdára.

Én:....véleményem szerint pedig nincs!!!!! Szegeden egy VÁROSI ÚSZODÁRA lenne szükség! Ez a prioritás!
Csak azután jöhet szóba minden úszodával kapcsolatos verseny sport ! Addig még nyugogt körülmények között, kb. 1000 Ft-ért nem tudok napközben egészségem megóvása érdekében a VÁROSI ÚSZODÁ-ban úszni, nincs szükség Szegeden minőségi vízilabdára!!!

" Széles alapból kell meríteni!" Tehát, legyen még három városi úszoda, aztán jöhet a kedvtelők természetes szelekciója, a minősített , nem közpénzből támogatott, szponzorált versenyzők kiválogatása! Jelenleg a farok csóválja a kutyát, a felépítmény lebeg közpénzen, alapok nélkül!!!!!!!!

Moderálásra küldöm 1. rozpet 2012.04.20. 12:38

Azzal hogy nem jutottunk be a bajnoki döntőbe, az is eldőlt hogy jövőre sajnos nem indulhatunk a BL-ben. Ettől függetlenül remélem a harmadik hely azért meg lesz...Az meg a jövő hogy a BL-ben mikor szerepelhetünk újra.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...