Délmagyar logó

2017. 05. 22. hétfő - Júlia, Rita 15°C | 26°C Még több cikk.

Völgyi a Fradiban?

Sorozatunkban aktualitásokkal – sikerekkel, kudarcokkal – foglalkozunk. Völgyi Dániel, a Győr NB I-es labdarúgócsapatának szegedi nevelésű játékosa váltás előtt áll, ugyanis a télen valószínűleg távozik jelenlegi egyesületétől. A balszélső jelenleg nem vágyik külföldre, leginkább Debrecenbe vagy a Fradihoz igazolna.
– Hol értük utol?
– Győrben vagyok, éppen edzésről értem haza. Több mint egy hete készülünk a tavaszi szezonra, napi két foglalkozáson veszünk részt Pintér Attila irányításával. Kezdetben alapozó feladatokat végeztünk, ezen a héten viszont már tartalmasabb munka folyik a csapatnál.

– Meddig marad még jelenlegi együttesénél?
– Egyelőre semmi sem biztos a jövőmmel kapcsolatban, de szeretném, ha már most télen sikerülne klubot váltanom, és a Győr vezetése is ezen az állásponton van. Menedzserem, Vörösbaranyai József folyamatosan tárgyal a kérőkkel, és mivel külföldre jelenleg nem akarok igazolni, szinte biztosan a hazai élvonalban maradok. Bár elég sok ellentmondásos hír látott napvilágot a napokban, tudtommal a Ferencváros és a Debrecen érdeklődik irántam a legkomolyabban.

Völgyi Dániel leginkább a Debrecenbe vagy a Fradihoz igazolna.
Völgyi Dániel leginkább a Debrecenbe vagy a Fradihoz igazolna.
Fotó: DM/DV

– Ha választhatna, hol játszana a legszívesebben?
– Mindkét említett klub nagy hagyományokkal rendelkezik, így bármelyik lehetőségnek örülnék. A Ferencváros esetében arról van szó, hogy a két csapat játékoscserében gondolkozik, míg a DVSC kivásárolna még 2 és fél évig élő kontraktusomból – ám annyi biztos, hogy a kölcsönszerződést szeretném elkerülni, végleg távoznék Győrből. Bármi is lesz, a hazai egyesületek közül a Fradi és a Debrecen is előrelépés lenne számomra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beton-vereség Belgrádban

A férfi vízilabda Interliga-sorozat első számú esélyese, a Partizan Beograd hazai medencében négy… Tovább olvasom