Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Matics: még nincs vége

Miután nem várt, súlyos, 34-25-ös vereséget szenvedett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a KEK negyeddöntőjének első, nordhorni mérkőzésén Vladan Matics vezetőedző még a helyszínen lemondott.
Kilencgólos vereséget szenvedett a németországi Nordhornban a Pick Szeged. A csalódást keltő, 34–25-ös eredmény után Vladan Matics vezetőedző azonnal felajánlotta lemondását. Amint a játékosok ezt megtudták, négy fős küldöttség (Krivokapics, Herbert, Andjelkovics és Puljezevics) kereste fel az elnökség helyszínen jelen lévő tagjait, jelezve, a gárda kiáll Matics mellett, és a hét végi visszavágón mindent megtesz a továbbjutásért. Az elnökség úgy döntött, a visszavágó után tárgyal az edző lemondásáról, a Nordhorn elleni szegedi meccsen így még Matics ül a kispadon. A találkozót pedig a szurkolók ingyen tekinthetik meg, aki már megváltotta jegyét, az a első hazai playoff-meccsre mehet be vele.

Olvasóink írták

161 hozzászólás
 • 161. lalola 2009. március 31. 21:43
  „ja es meg annyit hogy Korte nem sok jateklehetoseget kap ahogy en latni szoktam!Vagy ebbe sincs igazam? Na mindegy!”
 • 160. lalola 2009. március 31. 21:40
  „Buksi!
  Nem akarok vitazni de van legios beallo??Szerintem nincs!!!Valoszinu ezert jatszik Zubai es Herbert!!!De hagyjuk is semmi ertelme mar ennek!!!”
 • 159. Buksi 2009. március 31. 20:50
  „tams, én teljessen egyetértek veled. Mint már mondtam, le kell tisztázni az idény elején, hogz mi a cél. Ha Kupát vagy BL-t akarunk nyerni akkor tessék kicsengetni 1-1,5 milliárdot évente és meglessz. Idehozzuk Abalot, Omeyert, Dynart vagy Vorit. Szóval, ha lové van játékos is lesz,ez által eredményt is elvárhatunk. Kérdés : Szeged megteheti-e ezt? Válszom : Nem ! Tehát, marad Krivó, Herbert, Körte... a realitás pedig NB 2 hely, esetleg (nagyon - esetleeeeeeg....) Kupa!!!”
 • 158. tams 2009. március 31. 20:32
  „Jó estét Mindenkinek!

  Sajnos az edzőváltás nem fogja a srácokat megtanítani kézilabdázni!Semmi gond nem volna,ha nem raktuk volna mi drukkerek,a sajtó,és nem utolsó sorban a vezetés túlzottan magasra a mércét.Gondoljuk végig az eredményeinket:az európai élmezőny közelébe soha nem jutottunk,ha igazán nívós csapattal tétre menő mérkőzést játszottunk,álltalában súlyos vereség lett a vége(kivétel ez alól a 96-os kupagyőzelem,és a bajnoki arany).Igen is lássuk be:ezt a szereplést "olcsóbb" játékosokkal is meg lehet csinálni,és nem kell egy amúgy nagyon szimpatikus edzőnek távozni.Skalickit istenítik:tényleg megtanította a csapatot védekezni keményen.Érdekes felvetés ,hogy a maiakkal mire menne...Csak csendben jegyzem meg:a 97-es bajnokságot úgy nyertük,hogy a sorsdöntő mérkőzések előtt a Veszprém lelke Éles a karját törte Győrben(-6 gól meccsenként).2007-ben Lazarov(szintén 6-8 gól meccsenként)nem játszott a döntőben sérülés miatt(kivétel az utolsó meccs,amin sérülés után enm is tudott ugrani).Nagyon örültem a bajnoki címeknek(különösen az elsőnek),de van némi hiányérzetem az említettek miatt.Sokan most nem fogtok egyetérteni velem(ez a minimum),de én csak azt szeretném ha volna egy igazán jó,erős csapatunk,aminek sehol,senkitől nem férnek bele ilyen szégyenteljes betlik.
  HAJRÁ PICK SZEGED!!!”
 • 157. hableány 2009. március 31. 16:41
  „"buksi" Lassan megértjük egymást. Harcolni kell, ezt mondtam én is, de az olyan nagy szavak, hogy meg kell halni a pályán az hülyeség. Ez zömmel a kevésbé tehetséges játékosok jelszava. Valóban edzéseken és meccseken kell bizonyítani, de millió eset volt már arra, hogy egy edző váltás után olyan játékosok játszanak, méghozzá kiválóan, akik előzőleg nem, vagy nem annyit játszottak amennyit megérdemeltek volna. Főleg, ha azokon a posztokon játszok, enyhén szólva nem remekelnek.”
 • 156. Buksi 2009. március 31. 12:35
  „Lalola ! Sztem nincs igazad, láthatod, hogy Herbert,Körte,Zubai sokal többet játszanak. A Vaszprémben is vannak légiósok, s ezzek nincs is gond. Ha c cél, hogy csak magyarok játszanak, az is lehet de akkor nincs BL vagy Kupa.

  Hableány: Az én kézilabdámban a "harc a végsőkig" van. Lehet, hogy ilyen a mentalitásom! Láthatod, hogy Körte is igaz nahezem, de kiharcolta a helyét a csapatban. Az biztos, hogy vannak olyanok is akiknek nem kell harcolni érte ( pl. Krivó - de hát ö ball kezes!! ). Tehát szerintem senkinek sem Isten által adott, hogy kezdőcsapatban legyen. Mindenkinek bizonyítani kell, az életben, az edzéseken ée végül a mérközéseken.”
 • 155. Dézi 2009. március 31. 11:00
  „Én azt mondom most csak szurkoljunk nekik !!!! Ne csináljuk azt , mint az átlag - bár azok vagyunk - pl. fociban , ha jó a csapat és lő egy picinyke gólt egy agy ellenfélnek - nem tét meccsen - az egekbe istenítjük őket, ha meg nem akkor UTÁLJUK őket ! A középút , hogy bízzunk bennük ! Tudom, hogy nehéz , de ne csak a sportcsarnokban haljunk meg a csapatért, hanem itt is ! Hátha ez segít”
 • 154. krivofun 2009. március 31. 08:15
  „"Előrehozott döntő"
  Símán továbbjutnak, még ketten elhagyják az útlevelüket és négyen fognak játszani, akkor talán.”
 • 153. hableány 2009. március 31. 06:25
  „"buksi" A pályán nem meghalni kell, hanem a csapatért, egymásért játszani. Küzdeni kell, de abban nincs is hiány. Gondolom, hogy azt Te sem vitatod, hogy küzdenek, s hogy akarnak, de úgy játszani, hogy az első hiba után "vége", nagyon nehéz és lélek romboló. Ami Bajuszt illeti szerintem meg nagyon jó játékos volt, de az nem volt szimpatikus, hogy sokszor "nem éppen sportszerű" volt. Az nem küzdés, hogy hátulról fejbe vágok valakit stb. Az általad nagy küzdő Bajuszt sem vetted volna észre, ha csupán néhány percet kap. Egyébként meg a kézilabda lényege szerintem a csapategység.”
 • 152. xene@freemail.hu 2009. március 30. 23:44
  „Gondolom, ha a fiúk kikapnak, vagy minimálisan nyernek is...Matic megy...ha véletlenül valami csoda folytán győznének 9-10 góllal, amivel továbbjutnának...gondolom nem küldenék el... Mindenesetre már egy jó pár ember neve röpköd a levegőben: Dragan Djukic, Skalicki László, Nenad Perunicic, Avar György, Bartók Csaba és Mezei Richárd...”
 • 151. lalola 2009. március 30. 23:20
  „Buksi!!!!
  Nem akarjak kiharcolni???????Nem tudjak mert nem "ic"-re vegzodik a nevuk!!!! Nem veszed eszre????Ha olyan tapasztalt lennel ezeket latnad,mert ezt mindenki latja ami itt folyik!!!!Ugyhogy menjen csak matke!!!!!Hajra magyarok!!!!”
 • 150. Buksi 2009. március 30. 21:59
  „"Hableány" - Én tisztelem azokat az embereket akik szintén ezt a sportot üzték, és még több ideig is. De én mindig is olyan hozáálást képviseltem, hogy mikor megkapod a te akárhány percedet akkor akarj és bizonyits, halj meg a játékért!! Érezze azt az edző, a csapattárs és végül a közönség, hogy ez a srác akar! A rátermetség, a tudás és a tapasztalat is nagyon fontos de a pályán meg kell halni az eredményért. Ismerheted pl. Bajúsz Sándort, aki valjuk be nem egy extra nagy klasszis, de a pályán úgy harap mint egy terier. Ez a kézilabda lényege!! Szerintem!

  Tams,
  Sokmindenben egyezek veled! A Pisztrui Úr a csapat mellé kapot egy elég komoly nagyságú vizfejet is amit talán jobb volna átértékelni!! Na de ezt mi (egy kicsit) külsösként igy látjuk, aztán "az igazság a túloldalon van" :)”
 • 149. kacsaboy82 2009. március 30. 21:10
  „Azért az EHF-nél mi is reklamálhatnánk a bírok tevékenységei miatt, úgy mint Mocsai is tette.Az felháborító hogy így lenéznek minket.”
 • 148. tams 2009. március 30. 20:59
  „Sziasztok!
  Nem akarok senkit sem bántani.Már korábban is mondtam,hogy reálisabban kellene látni a dolgokat,és nembeszélni kek döntőről,meg bajnokok ligája 4-ről.Nem tudjuk eldönteni,hogy melyik csapat van csődhelyzetben.Az eredmény alapján biztos nem.Újra elmondom:Pisturi Úr mellé a vezetésbe olyan emberekre is szükség volna,akik értenek a minőségi kézilabdához.A jelenlegi vezetés többszörösen leszerepelt(még a bajnoki cím,és a kupaarany ellenére is).Pénzkérdés is,hogy ilyen alacsony színvonalról hogyan lehet az európai középmezőny közepére-elejére jutni.A fiataljainkat valahogy vissza kéne hozni,és ötvözni nagyon jó külföldiekkel(de csak néhány tényleg jó képességűvel).és akkor talán néhány éven belül...Ja ,és eszembejut egy régi meccs: annak idején az előző évi City kupa győztes Niederwürzbach-ot otthonában vertük 33-31-re.Játszott ott "valami" Schvartzer,meg valami Staffan Olsson nevezetű emberke,a többiekről nem is beszélve.Na azért a Szegedért mindenhova elmentem(ha belegondolok:őket is szidtuk néha...),most pedig a tv-ben sem akarom őket látni,de mindig azon kapom magam,hogy az eredményt próbálom megtudni.Nemsoká a kisfiam megnő akkorára,hogy vele együtt mehetünk meccsre.Nincs mese:addig CSAPAT KELLvalahogy!!!

  HAJRÁ PICK SZEGED!!!”
 • 147. hableány 2009. március 30. 19:41
  „"buksi" Hogy miért nem tudják kiharcolni a helyüket ? Szerintem azért mert nem kapnak lehetőséget. Mind a ketten ősszel sokat voltak sérültek, bár Dávid sérülései és az fanatizmusa lehetővé tette, hogy játszon. Egyébként erről sokat lehetne beszélgetni, de ne untassuk a többieket. Sajnos nem ez a Pick legnagyobb gondja. Kétségtelen, hogy az edző állítja össze a csapatot, s ebbe nem szabad beleszólni, de ö is szubjektív, s egészen biztosan nem tévedne, ha több lehetőséget adna nekik, s még pár játékosnak.”
 • 146. balazs88 2009. március 30. 19:20
  „Énis szeretem Maticsot higyjétek el de másik edző kell ide. Sajnos Matke nem tudja "nevelni" a játékosok egy részét mert pusztán baráti alapon kezelik egymást. Így sajnos nem lehet, kell egy profi edző. Vasárnap tomboljon a csarnok :)”
 • 145. Head 2009. március 30. 19:16
  „Én most leginkább Vladan Maticsért aggódom!!! Nem szeretném, ha távozna, kell a csapatnak, kell "Szegednek". Nélküle nem Pick a Pick!!!!

  Head”
 • 144. Dézi 2009. március 30. 19:04
  „Lalola Te kire gondolsz ? Pl. Skaliczkira ??? Nekem szimpi Matics, persze ha nem bír velük saját maga miatt jobb, ha nyugisabb foglalkozást vállal - remélem kap még egy lehetőséget - ha akar !!!”
 • 143. Dézi 2009. március 30. 19:01
  „Ultra Te elfelejtetted a nagybetűket, stílusod bunkó, véleményed normálisan is leírhatnád, így nem semmit egy NAGY NULLA !!!! Te ne is legyél a sportcsarnokba, csak egy mosóporosdobozban !!!”
 • 142. balazs88 2009. március 30. 18:57
  „Persze persze az megy be aki akar :). Jaajj istem már előre látom hogy mekkora "de ez az én helyem" harcok leszenek ott :D”
161 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hihetetlen! Szávay Ágnes legyőzte Ana Ivanovicsot!

Szenzációs győzelmet aratott Szávay Ágnes vasárnap délután a 4,5 millió dolláros összdíjazású miami… Tovább olvasom