Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Szegeden sem könnyű jegyet szerezni a magyar-románra

Szegeden legalább 12 helyen lehet jegyet venni a szeptember 4-i, sorsdöntőnek mondható Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. Mármint elvileg, mert az értékesítés elindításakor a rendszer azonnal összeomlott, és csak 11 óra után kezdett éledezni. Azóta vagy áll, vagy annyira lassú, hogy szinte lehetetlen belépőkhöz jutni.

Van olyan utazási iroda, amely nem érti, hogy miért került a jegyértékesítő helyek közé, mert ők bizony nem árulnak jegyet, de olyat is találtunk a listán, amely már megszűnt. Nem baj, mindenki hibázik. A Kárász utcán egy bank utazási irodája ígéretes helynek tűnt a jegyvásárlásra, ott délelőtt 10 óra óta áll a sor, sokan kénytelenek a napon várakozni.

- Ha ez így megy tovább, hamarosan feladom. A fiam kért meg, hogy vegyek jegyet, a munkahelyemről engedtek el, de nem állhatok itt órákon át - mondta egy anyuka. Egy másik szurkoló azt jegyezte meg, hogy abból a sok milliárdból, ami a foci környékén összpontosul, futhatta volna, néhány normális szerverre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) egyébként nem sokkal 10 óra után már egy bocsánatkérő közleményt is megfogalmazott a Facebookon. A sorban várakozók szerint előre megírták, hiszen sejthető volt, hogy ez lesz.

"A Magyar Labdarúgó-szövetség ezúton kér elnézést a Magyarország–Románia Eb-selejtezőre interneten jegyet vásárolni szándékozó azon szurkolóktól, akik az online rendszert támogató szerver akadozása miatt jelenleg nem tudnak jegyhez jutni. Az MLSZ partnere, a Ticket Express – melyet a szövetség jó időben, a rendszer alapos tesztelésére kért –, egy órával az értékesítés kezdete előtt, 9 órakor a várt terhelés 15-szörösét mérte, sokan ezért nem érik el jelenleg a meccsjegy.mlsz.hu-t. A TEX tájékoztatása szerint a hiba elhárítása folyamatban van."
 

 


A közleményhez többen is hozzászóltak, nem irodalmi stílusban. Némi reménykedésre adhat okot viszont az a hozzászólás, amelyben Róbert írt. Ő 9 óra 45 perckor kezdte meg a jegyvásárlást, ami 11 óra 26 percre sikerült neki. Tehát van remény. Akárcsak arra, hogy kijutunk az Európa Bajnokságra. Bár elgondolkodtató, hogy az az ország, amely egy jegyvásárlást vagy egy egyszerű hétköznapot nem tud megrendezni, az hogyan akarhat lebonyolítani egy Európa-bajnokságot, vagy olimpiát. Tudjuk, a reményhal...

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizes vb: Győzött, így a 9. helyért játszhat a magyar női vízilabdacsapat

Merész András együttese hétfőn három góllal nyert a kanadai csapat ellen, utolsó mérkőzésén pedig a… Tovább olvasom