Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Tucatszor mártotta kését a vegyesbolt eladójába

A 24 éves, szentendrei férfi adósságát kívánta rendezni, valamint karácsonyi ajándékokra költötte volna azt a pénzt, mit a Vasvári Pál utcai boltból rabolt volna.
A fiatalember 18 órakor lépett az üzletbe, melynek egyébként rendszeres vásárlója volt, majd minden előzmény nélkül az eladónő mögé lépett, s hátba szúrta őt. A megsebesített, vérző nő életét próbálta menteni, ám kegyetlen támadója nem hagyta, a földre lökte áldozatát, majd tucatszor mártotta belé kését, ahol csak érte.

A brutális rabló kivette a pultból a kasszát, s az abban talált 180 ezer forinttal távozott. A 21 éves, élet és halál határán lévő eladónőre egy vásárló talált rá, azonnal kórházba vitték, ám állapota továbbra is válságos. A rabló menekülés közben vette észre, hogy magát is megvágta a késsel, ezért a fővárosba utazott, ahol az első útjába eső kórház sebészetén ellátást kért. A sebésznek, míg az összevarrta sebét elmondta, hogy az egyik aluljáróban megtámadták és megsebesítették. A kórházból értesítették a rendőrséget, az elvetemült rabló feljelentést is tett kitalált támadója ellen, majd hazautazott Szentendrére, ahol családját is a kitalált támadással szédítette.

Másnap a városban sétálva, több ismerősétől is hallotta, hogy milyen szörnyűség történt előző este a kisboltban. Nem tudni, hogy hivalkodásból, vagy mert nem bírta egyedül a lelkiismeretére nehezedő nyomást, de öccsének elmondta, hogy ő volt a tettes, majd megeskette testvérét, hogy kegyetlen tettéről nem beszél senkinek sem. A fiatalabb testvér azonban elmondta édesanyjának, miféle kegyetlenséget tett bátyja, az anya pedig kézen fogva gyermekét, bevitte a kapitányságra. Kihallgatásakor a fiatalember elmondta, úgy ment be akkor a boltba, hogy mindenképp pénzzel jön onnan ki, s ezért bármit hajlandó lett volna elkövetni. A fiatalember és édesanyja percekkel előzte csak meg a rendőrséget, hiszen a Pest megyei nyomozók addigra - az életveszélyesen megsebesített eladónőtől - rendelkeztek már kellő információval ahhoz, hogy előállítsák a gyanúsítottat. Az önként jelentkező fiatalembert letartóztatták, kezdeményezték előzetes letartóztatását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem engedi el idő előtt Alonsót a Renault

Flavio Briatore megerősítette, a Renault nem engedi el idő előtt Fernando Alonsót, noha a McLaren az… Tovább olvasom