Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta Még több cikk.

Utolsó simítások a Kontinentális Kupa fináléja előtt

Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a jégcsarnokban péntektől vasárnapig megrendezendő jégkorong Kontinentális Kupa fináléja előtt.
- Kijelenthetem: jól dolgoztunk, de ahogy lenni szokott, pár nappal a döntő előtt kialakult a káosz, de természetesen urai vagyunk a helyzetnek - kezdte a Konti Kupa előtti utolsó sajtótájékoztatót Tóth István, a szervezőbizottság elnöke. - Félretéve a viccet, holnap délre minden a helyén lesz, a lehető legjobban felkészültünk a csapatok, a vendégek és a szurkolók fogadására. Minden feltétel adott, hogy ismét a jégkorong ünnepét rendezhessük Székesfehérváron. Szeretnénk egy olyan eseményt rendezni, amely után elviszik városunk jó hírét szerte Európába.

Az utóbbi kijelentés nem tévedés, hiszen nem csak az orosz Avangard Omszk, a fehérorosz Junost Minszk és a finn Ilves Tampere szurkolói élvezik majd a királyok városának vendégszeretetét, hanem Németországból és Olaszországból is jelezték, hogy szeretnék megtekinteni a viadalt. Az említett nemzetek hokibarátai e-mailen rendeltek jegyet, amelyet az Alba Volán-FeVita vezetősége természetesen készséggel rendelkezésükre bocsátotta.

A három vendégcsapat ma, szinte egyidőben érkezik Budapestre. Délután, 15 órától a fehéroroszok edzhetnek a fehérvári jégcsarnokban, őket 16 órakor követi a Volán, 18 órakor következnek az oroszok, majd 19 órakor a finnek ismerkedhetnek a létesítménnyel és a jéggel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

14 évesen vitorlázta át az Atlanti-óceánt

Egy 14 éves brit fiú magyar idő szerint szerdán három óra körül elérheti a Karib-szigeteket, és… Tovább olvasom