Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

Világbajnokok! Magyarország-Montenegró 8-7

Végig vezetve nyerte meg a világbajnoki döntőt Magyarország. Benedek Tibor csapata szenzációsan játszva győzte le Montenegrót. Nézze meg újra a meccset!

Világbajnoki döntő: Magyarország-Montenegró. Fotó: MTI/Kovács Anikó (galéria)

A finálé - csak Magyarországról elérhető videó
Magyarország-Montenegró 8-7 (2-0, 1-2, 3-2, 2-3)
Férfi vízilabda világbajnokság, Barcelona, Bernat Picornell Uszoda. Vezette: Sergio Sorell (spanyol), Boris Margeta (szlovén).
Magyarország: Nagy, Decker A. (kapusok) – Gór-Nagy, Madaras, Bátori, Vámos 1, Hosnyánszky 1, Decker Á., Szivós 2, Varga Dá. 1, Varga Dé. 1, Bedő, Hárai 2. Szövetségi kapitány: Benedek Tibor.
Montenegró: Radics, Scsepanovics (kapusok) – Dr. Brguljan, Paskovics, Petrovics 1, Da. Brguljan 1, Crousillat 1, M. Janovics, N. Janovics, Ivovics 3, Misics, Klikovacs 1, Jokics. Szövetségi kapitány: Ranko Perovics.
Gól - emberelőnyből: 10/2, illetve 12/4.
Gól - ötméteresből: 1/0, illetve -.

Benedek Tibor szövetségi kapitány, aki 2003-ban játékosként is világbajnok volt: "Egészen más érzés ez most kapitányként, mint játékosként volt, bár pályafutásom végén már éreztem hasonlót a mostanihoz, amikor a többiek örömét láttam. A félidőben már mondtam a fiúknak, mi jobban akarjuk a győzelmet és meg is fogjuk nyerni a meccset."
Hosnyánszky Norbert: "A világbajnoki aranyérem nekem ugyanolyan értékes és kedves, mint az olimpiai volt. A kihagyott büntetőm után nem estem kétségbe, túl kell lendülni ezen és sikerült is. A montenegróiak elbizonytalanodtak, mi viszont végig tudatosan játszottunk, ráadásul Nagy Viktor szenzációsan védett. Ez életem csúcspontja".
Bátori Bence: "Erről álmodtam egész életemben. Fantasztikusan dolgoztunk egész nyáron, kőkeményen megharcoltunk az aranyéremért".
Bedő Krisztián: "Az akarás volt a döntő, ezzel nyertünk."
Hárai Balázs: "Ma van édesanyám szülinapja, ezzel a világbajnoki aranyéremmel ajándékoztam meg. Az is motivált, hogy eddig még sosem álltam a világbajnoki dobogó tetején."

Szivós Márton a Facebook-rajongói oldalán: "Adjatok egy pofont, hadd ébredjek fel! Azért lettünk világbajnokok, mert hittünk a munkában, az edzőnkben és a taktikában. Itt a világbajnokság alatt végleg igazi csapattá értünk."

Nézze újra a gólokat!


Nagy Viktor, Decker Attila (kapusok) – Gór-Nagy Miklós, Madaras Norbert, Bátori Bence, Vámos Márton, Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Bedő Krisztián, Hárai Balázs. Szövetségi kapitány: Benedek Tibor.

Harmadik diadalával a magyar férfi vízilabda-válogatott a világbajnokságok örökranglistájának élére ugrott. Magyarország hat ezüst- és egy bronzérem mellett 1973 és 2003 után harmadik aranyát szerezte meg, így a szintén háromszor aranyérmes olaszokat megelőzve került az élre, ugyanis nekik „csak" két ezüst- és egy bronzmedáljuk van a világbajnoki címek mellett. A női válogatott a szombaton megnyert bronzéremmel az örökrangsor második helyén utolérte Olaszországot, mivel jelenleg mindkét együttesnek 2 arany-, továbbá 1-1 ezüst- és bronzérme van. Az első helyen továbbra is az amerikaiak állnak három végső diadallal.

A torna legjobb kapusa Nagy Viktor lett, az álomcsapatba is bekerült, csakúgy mint Varga Dénes.

Világbajnoki döntő: Magyarország-Montenegró. Fotó: MTI/Kovács Anikó (galéria)

4. negyed
8. perc:
Az utolsó (?) támadásukat mellélövik a montenegróiak, Dr. Brguljan lő mellé. Mi is rosszul lövünk. Nyolc másodperccel a vége előtt előnyt kap Montenegró, de Nagy Viktor véd. Világbajnok Magyarország!

7. perc: Most mi kapunk emberelőnyt, megint Hárairól küldenek ki egy kéket, de nem rendőrt. Benedek megint időt kér. Madaras gólpasszt ad Szivósnak, aki közelről nem hibáz, 8-7. De mit keresett Marci a falban?! Mindegy, gólt lőtt!

6. perc: Varga Dánielt küldik ki, időt kérnek, egyenlítenek, Ivovics, 7-7.

5. perc: Újabb montenegrói ejtés, Nagy Viktor számít rá, így Dr. Brguljannak nincs esélye.

4. perc: Varga Dénest küldik ki. M. Janovics a kapufára ejt. Hárai megint előnyt harcol ki. Madaras elrontja.

3. perc: Kezdődik! Hárait megölik, de ezért nem jár semmi. Cserébe megkapjuk a saját kapunknál a labdát. Emberelőnybe kerülünk Benedek időt kér, be kell rakni! Hosnányszkyt beszéltük meg. És meg is csináltuk, 7-6.

2. perc: Az első kék átlövésgól, Ivovicsé a bravúr, 6-6.

1. perc:
Az utolsó(?) ráúszást is Montenegró hozza el. M. Janovics lövését védte Nagy Viktor. Nem is értjük, miért kísérleteznek olyan messziről... A túloldalt Szivós lövése vágódik le.

Világbajnoki döntő: Magyarország-Montenegró. Fotó: MTI/Kovács Anikó (galéria)

3. negyed (3-2)
8. perc:
Hárairól állítanak ki, sőt kettős előnyben vagyunk, de Hosnyánszki majd Varga Dénes is elrontja. Még van nyolc perc.

7. perc: Ha nem védekeznek rendesen Varga Dánielen, akkor gólt lő. Megtette most is, 6-4. Decker Ádám most már csak szurkol, kipontozódik. Klikovacsnak tették be a falba ezúttal, szépít, 6-5. Pontosabban Nagy Viktor befejelte, hogy ne legyen annyira unalmas a finálé...

6. perc: Elcsicsergik a bírók a labdát tőlünk, nem tudni, miért. Szivóst is kiküldik, a bejátszást Nagy Viktor védi, szerintünk a hónaljszőrében akadt el a labda.

5. perc: Montenegrói kontrafault, nem tudunk élni vele Paskovics szerez meg egy rövid passzt, de felállunk védekezésben. M. Janoivcs lő fölé.

4. perc: Petrovics lőtt felső kapufát, Varga Dániel meg Scsepanovicsot...

3. perc: Hárai pihen, Montenegró egyenlít, Crousillat, 4-4. "Varga, Varga-figura", de ezúttal Szivós fejezi be, 5-4.

2. perc: Végre magyar előny, Vámos lő, ez egyenlő a góllal. Most is így lett, ballal, a jobb kapufára, onnan a kapuba, 4-3.
Nem tudnak gólt lőni a montenegróiak, de mi sem, Scsepanovics Nagy Viktor teljesítményhez közelít, sajnos.

1. perc: Vámos Márton úszott a labdáért, de nem ő hozta el, hanem Dr. Brguljan. Decker Ádám kiállításával kezdődik a negyed... Meg Nagy Viktor védésével. Nem szedjük össze a kipattantót, Petrovicshoz került, egyenlített, 3-3.

2. negyed (1-2)
8. perc: Kontrafaulttal indul az utolsó perc a negyedben, állítólag Bedő volt szabálytalan. Hárait küldik ki, N. Janovics lövését védte a szegedi kapus. Szivós lövését védte Scsepanovics.

7. perc: Hárai harcolt ki ötméterest, Hosnyánszky lövését kivédte Scsepanovics. Még nincs baj. Varga Dénest kiállították, be is verték az előnyt, Ivovics, 3-2.

6. perc: Madaras ront el egy emberelőnyt. A mi kapunk előtt újra Nagy véd.

Világbajnoki döntő: Magyarország-Montenegró. Fotó: MTI/Kovács Anikó (galéria)


5. perc: Megvan az első montenegrói gól, Da. Brguljan lőtte, 3-1.

4. perc:
Újabb montenegrói támadást védekezünk ki, fogalmuk nincs, hogyan lőhetnének nekünk gólt. Az ellentámadásunknál Szivós majdnem kidönti a kapufát, de nem pattant be a labda.

3. perc: Magyar előny, amit majdnem elkapkodtuk, de aztán felállt a csapat, Hárai második góljával 3-0. Madaras tette be, neki, és ő visszatette a hosszú sarokba. Nagy Viktor kapujánál most egy másik szegedi a zseni, Szivós Márton blokkol remekül, megint mi jöhetünk.

2. perc: Decker Ádám keze felett száll el egy bejátszás, a szegedi védő nem tudta kapura tenni.

1. perc: Mi nyertük a ráúszást, Bátori hozta el. Magyar előny. Bátori lőtt a bal szélről, de Scsepanovics védett a rövid oldalon. Az ellentámadásnál Gór-Nagyot megint kiveszik a medencéből. De Dr. Brguljan kezéről elpattan a Mikasa.

1. negyed (2-0)
8. perc:
Hosszú idő után lőttünk újra kapura, de Hosnyánszky szétlőtte a felső lécet. Az ellentámadásból sem tudtak gólt szerezni Paskovicsék.

7. perc: Ivovics lövését blokkoljuk, lábbal(!) mentett Bedő Krisztián. Ezúttal hozzánk pattant. De megint nem tudjuk rendesen befejezni a támadást.

6. perc: Megint nem jutunk támadásban lövésig, de azt azért nem lehet mondani, hogy most csak fürdenek a fiúk.

5. perc: Lejár a támadóidőnk, nem tudtunk kapura lőni. Vajon mi történt a kapunk előtt? Igen, Nagy védett. Sokból semmi eddig, szerencsére.

5. perc: Decker Ádámot küldik ki, újabb "vendég" emberelőny, kimarad. Viktor for valami! Nagy Viktor egyébként Bogdan Apostuhoz hasonlóan nem szeretett úszni. Ő szerencsére príma vízilabdakapus lett, utóbbi meg egy átlagos román labdarúgó.

4. perc: Príma védekezés, blokkolt kék lövés, de visszapattan a montenegróiakhoz a labda. Hosnyánszky remekül védekezik. Lassan egy perce támadnak Brguljanék, de eddig mindent véd Nagy Viktor.

3. perc: A második magyar érdemi támadás, második akciógól, Szívós teszi be Hárainak, akit nem érdekel, hogy megfojtja Ivovics, és becsavarja, 2-0. Montenegró rögtön időt is kér.

3. perc: Varga-Varga, gól. Dániel teszi be Dénesnek, gól, 1-0. Montenegrói kontrafault után újra jövünk.

2. perc: Nem sokáig támadtunk... Az A-Híd Szeged kapusa az egyenes kieséses szakaszban hetven százalék fölött véd, egyébként... Kék előny, Gór-Nagy úszik ki, szokásos kezdés. Varga Csuvi szelleme leng a 2-es sapkában. Szerencsére mellélövik az emberelőnyt.

1. perc: Varga Dénes és Paskovics úszik a labdáért. Utóbbi hozta el a labdát. Nagy Viktor rögtön szuperül véd.

Világbajnoki döntő: Magyarország-Montenegró. Fotó: MTI/Kovács Anikó (galéria)


22:15 Pedig legutóbb a Margitszigeten 8-5-re kikaptunk tőlük, igaz, Varga Dániel akkor nem játszott. Igaz, a góllövőlistát vezető Ivovics sem... Még egy rossz hír: 5 győzelem, 1 döntetlen, 7 vereség eddig a mérlegünk Montenegró ellen.

22:14 Kemény Fecsó bácsi szerint megnyerjük a döntőt. Legyen igaza!

22:13 Espanol meccset nyert Spanyolországnak

Az ötödik helyért lejátszott mérkőzésen Spanyolország 10-8-ra legyőzte Görögországot. Espanol öt gólt lőtt.

22:11 Spanyol, szlovén bírópáros, himnuszok. Hajdú B. István úgy tudja, Sorell sporttárssal eddig minden meccsünket elbuktuk...

21:07 Amíg várunk, nézze újra az elődöntőt, közel negyedórás összefoglaló a horvátok ellen mérkőzésről.20:49 Magyarország eddig négy fináléban vett részt. 1998-ban Perth-ben Spanyolországtól kaptunk ki 6-4-re, tíz éve ugyanitt, Barcelonában hosszabbításban vertük Olaszországot 11-9-re, 2005-ben Szerbia-Montenegrótól kaptunk ki Montrealban 8-7-re, 2007-ben pedig Melbourne-ben kaptunk ki hosszabbításban 9-8-ra Horvátországtól. A helyszín tehát jó ómen.

Az első világbajnokságunkat 1973-ban Belgrádban egyébként egy hatos döntőben nyertük meg, ott az Egyesült Államokat 6-2-re, a Szovjetuniót 5-4-re, Kubát 8-4-re győztük le, a házigazda Jugoszláviával 3-3-at játszottunk. A csoportmeccsekről magunkkal hoztuk az olaszok elleni 6-4-es győzelmet, így kilenc ponttal végeztünk az élen.

Két évvel később Kolumbiában négyes döntőben lett második a Szovjetunió mögött hazánk. A finálé eredményei: Magyarország-Kuba 6-4, Szovjetunió-Magyarország 5-4, Magyarország-Olaszország 7-5. 1978-ban Nyugat-Berlinben megint négyes döntő, újból ezüstérem, miután a szovjetekkel és az olaszokkal is 4-4-es döntetlent játszottunk, a jugoszlávokat pedig 5-3-ra legyőztük. Ecuador, Guayaquil, 1982, ahol megint ezüstérmet szerzett a válogatott. Itt is négyes döntőt tartottak, két 7-7-es meccset játszottunk, előbb az NSZK-val, majd a Szovjetunióval. A hollandok elleni 7-6-os győzelmet magunkkal hoztuk.

1986-ban Madridban aztán nem sikerült a továbbjutás a csoportból, a spanyolok és az olaszok is megvertek minket, így az alsóágra kerültünk, de azt legalább megnyerte a csapat és lett kilencedik. Perth-ben, 1991-ben aztán visszaálltunk a dobogóra. Az elődöntőben a spanyolok ellen a félidei 6-3-as vezetésről buktuk el 9-8-ra a meccset, hogy aztán a bronzéremért rendezett találkozón 13-12-re megverjük az Egyesült Államokat.

Rómában 1994-ben és 2009-ben is az ötödik helyen végeztünk, csakúgy mint Fukuokában 2001-ben. 2011-ben Sanghajban pedig a negyedik helyen végeztünk, a bronzmeccsen Horvátországtól kaptunk ki 12-11-re.

20:31 Köszöntünk mindenkit, aki itt is nyomon követi a ma esti férfi vízilabda-finálét! Lassan elkezdődik közvetítésfolyamunk, tartsanak velünk!


Horvátországé a bronzérem

Az olimpiai bajnok horvát válogatott szerezte meg a bronzérmet a barcelonai vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján, mivel szombaton legyőzte a címvédő olasz csapatot. A horvátok nagyon magabiztosan játszottak, már az első két negyedben eldöntötték a mérkőzést, kétszer nyolc perc után ugyanis öt góllal, 8-3-ra vezettek. Az összecsapás második felében az olaszok némileg felzárkóztak, de nem volt esélyük a fordításra.
A 3. helyért: Horvátország-Olaszország 10-8 (4-2, 4-1, 1-2, 1-3)

Megint találkoztak, megint a szerbek nyertek

A legutóbb ezüstérmes szerb válogatott végzett a hetedik helyen, miután magabiztosan, hat góllal legyőzte az ausztrál csapatot. A magyarokkal egy csoportban lévő két együttes első meccsét is a szerbek nyerték, akkor "csak" 10-7-re győztek.
A 7. helyért: Szerbia-Ausztrália 13-7 (3-2, 2-2, 4-2, 4-1)


Korábban írtuk:
Csak az eleje volt nehéz. Pontosabban tűnt nehéznek, nekünk, kívülállóknak. Kínát legyőzni nem volt kunszt, majd amikor jött a „szokásos" szerbek elleni vereség, egyből elkezdtünk „varjúzni" és beletörődni. Nem lesz itt semmi... Erre még rá is erősített az ausztrálok elleni iksz. Majd a kazakok ellen nyert a csapat, a görögök ellen pedig már játszott is, sőt oktatott. Hogy aztán a horvátok ellen elérje azt, hogy megint egy emberként drukkoljon "neki" az egész ország.

Igaza volt Nagy Viktornak, az A-Híd Szeged kapusának. Mindenki... Fotó: MTI/Kovács Anikó
Igaza volt Nagy Viktornak, az A-Híd Szeged kapusának. Mindenki... Fotó: MTI/Kovács Anikó


Ugyanakkor egy kicsit most még nehezebb lesz: nem igazán vagyunk már „underdogok", sötét lovak, meglepetéscsapat. Visszaültünk a helyünkre, az elitek közé. Ide azt a trónt!

Amíg eljön az esti döntő, olvassa el újra a Szivós Mártonnal és Decker Ádámmal készült exkluzív interjúinkat!

Olvasóink írták

 • 20. hecsedli 2013. augusztus 05. 07:37
  „19. kreatív 2013.08.04. 21:53
  Na apám te aztán egy igazi nagy hazafi vagy ,és az a baj hogy ilyenből van még rengeteg,ezért vagyunk ott ahol.Szégyene vagy egy nemzetnek, pfújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..........................................”
 • 19. kreatív 2013. augusztus 04. 21:53
  „Kedves Szemellenzős, Szűklátókörűek!

  Benneteket is megetetett a média!! Miért kellene örülni?! Annak,, hogy a válogatott szinten félamatőr, mediterrán dominanciás vizipóló világban az agyonkényeztetett magyar legények első helyen végeztek, egy roppant bíró-dependens sportágban?!
  Óvatosan jegyezném meg: az objektivizálható tények aéapján, - ha egyáltalán létezik ilyen a pólóban,- a nőknél a magyarok, a férfiaknál évtizedek óta a szerbek a legjobbak, az eredményeltől teljesen függetlenül!!!
  Már most mit kezdjünk ezzel az arannyal?! Heroizáljunk őket?! Megteszi ezt az anyagi érdekeltségű média!
  Talán kisebb az ováció, talán mosoly fagy az orcákra, ha pontosan tudjuk mennyti keresnek a dédelgetett kedvencek, ténylegesen, napi lebontásban mennyit edzenek az aranykezűek???!!!
  A konkrét válasz elmarad. a kompetens személyek, önszégyenletük megelőzésére némák maradnak!!!
  Undorító világ ez a javábvól!!! Pfújjj!!!”
 • 18. mazsolaszolo 2013. augusztus 04. 19:24
  „Jól van fiúk! Nagyon büszke vagyok rátok. "Ez jó mulatság, férfimunka volt!" :) Csak így tovább.”
 • 17. macs 2013. augusztus 04. 17:29
  „Szép volt fiúk! :-)
  5. furioso.
  Benedeknek jó tanára volt!”
 • 16. Zotya100 2013. augusztus 04. 15:43
  „Remek meccs volt, a tudás és a szív közös diadala! Élmény volt végigszurkolni!
  11.: kreatívra nem kell reagálni, mindig ugyanazt írja, majd csak ráun. Nehogy már elvegye a kedvünket az örömködéstől!”
 • 15. mérlegvagyok 2013. augusztus 04. 13:59
  „Utólag már nagyon sajnálom, hogy nem láttam a döntőt, rajtam kívül álló ok miatt! Ma reggel a Kossuth Rádió hatórai hírekben hallottam, hogy világbajnok lett a magyar vizilabda válogatott. Nagy szeretettel és hálás szívvel gratulálok a magyar válogatott tagjainak és edzőjüknek Benedek Tibornak. Szép volt FIÚK!!!! Ma egy okkal több volt arra ami miatt érdemes volt korán kelni! Büszke és boldog vagyok köszönöm, köszönjük! További sok sikert magunknak meg minél több örömteli pillanatot kívánok! Hajrá Benedek CSAPAT!!!!”
 • 14. NP1 2013. augusztus 04. 13:21
  „12. roxper 2013.08.04. 10:42

  A második mondatoddal egyet értek, az elsőben a kis betű nyilván elütés..

  Egyébként pedig nem értelek: az ország/foci (a nem kívánt rész törlendő..) jobban teljesít! Ennyi!”
 • 13. partizánok 2013. augusztus 04. 11:16
  „Szép volt fiúk!
  Hajrá Magyarország!”
 • 12. roxper 2013. augusztus 04. 10:42
  „Grat a csapatnak, nem néztem volna ki benedekből, hogy az első tornáján nyer, kérdés tényleg neki köszönhető-e ez a csapategység. A városi többségben lévő narik meg szégyelljék magukat, hogy inkább szétosztották a "focisták" között azt a 20 misit ami elég lett volna a Beton BL indulásához!”
 • 11. mivan? 2013. augusztus 04. 10:16
  „8: nem tudom mi .....ennyire a csőrödet? Éppen, hogy nem vagyunk gazdagok és így állunk itt ahol állunk. Ez az egész a gyerekkori sportolással kezdődik, azzal hogy a szülő lehordja a gyerekét sportolni és fizet érte. Ezzel nincs gond remélem. És aki elég kitartó és megmarad abból lesz profi sportoló aki ezért pénzt kap.”
 • 10. mivan? 2013. augusztus 04. 10:11
  „De jó volt nézni! Végre vannak olyanok akik önbizalommal telve megtanultak nyerni. Ide sorolnám még Gyurtát is. De qrva jó volt nézni, hogy Montenegró ( amúgy szimpatikus csapat az is) nem tudott velünk mit kezdeni!!!!!!!!!”
 • 9. bambulla 2013. augusztus 04. 08:34
  „gratula a csapatnak
  külön öröm, hogy a szegediek jól játszottak
  Nagy Viktor szenzációs igazolás”
 • 8. kreatív 2013. augusztus 04. 08:19
  „Mi vagyunk a világ leggazdagabb országa!!!! ?????

  Nézzük a központi (közpénzi) dotációt a világbajnokságon résztvevő csapatok között, illetve a győzelemért kifizetett külön jutalmat!!! Amennyiben ezt elosztjuk a GDP-vel még ijesztőbb adatokat találunk!
  Egyenlőbánásmód, esélyegyenlőség, közteherviselés stb.stb,stb, ....örüljünk ???!!!!”
 • 7. bessy 2013. augusztus 04. 07:09
  „Betegre izgultam magam. szép volt fiúk! Hatalmas gratula, mindenkinek akinek ebben bármi pici munkája is van. Várjuk a további szép eredményeket jó meccseket, és a szegediek sikereit. Köszi az élményt!”
 • 6. Együgyű 2013. augusztus 04. 07:04
  „Nagyszerű csapat teljesítmény volt! Újra a világbajnokság megvan! Akkor most már jöhet, hogy Hajrá Híd Szeged Beton!!!”
 • 5. furioso 2013. augusztus 04. 05:28
  „Yessss! Gratulálok! Bevallom, nem bíztam Benedekben, amikor szövetségi kapitánnyá választották (újonc volt az edzői pályán, stb.), Vincze Balázst favorizáltam, aki edzőként gyakorlottabb volt.
  Az élet azokat igazolta, akik Benedekre voksoltak.
  (Azért lehet, hogy Vincze sem lett volna rossz választás, igazolja ezt pl. az Universiade megnyerése...)”
 • 4. szodaviz 2013. augusztus 04. 02:08
  „Gratulálok :)”
 • 3. BarnaMiklós 2013. augusztus 04. 00:14
  „EZT A SZÉP ESTÉT CSAK MEGKÖSZÖNNI LEHET CSAPATUNKNAK! FELEDHETETLEN ÉLMÉNY VOLT A DÖNTŐ!!!
  MÉLTÓ HELYRE KERÜLT A VILÁGBAJNOKI TRÓFEA!!! A CSAPAT MINDEN ELISMERÉST MEGÉRDEMEL!!! ÜNNEP EZ A NAP.”
 • 2. Pengemester 2013. augusztus 03. 23:52
  „És akik előre temették a következő szezonban összeálló Szegedet: közhely, de igaz - végy egy jó kapust! (De ennyire jót???!) Egyébként legfőképp annak örülök, hogy végre Szívós Marci is nyert valamit, ami fontos mérföldkő ahhoz, hogy letegye ugyanazt, amit a nagypapája, vagy az édesapja.”
 • 1. buhamama 2013. augusztus 03. 17:50
  „Hajrá Magyarok nyerni kel, sokan szurkolunk este.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

New England Revolution-FC Toronto, MLS bajnoki labdarúgó-mérkőzés

Egyszer már találkoztak ebben a szezonban a Gillette Stadionban, 2-0-ra győztek a hazaiak. Tovább olvasom