Szeged és környéke

2010.10.14. 22:36

Ismét érettségiznek

Csongrád megye - Érettségi időszak kezdődik ma – ezúttal az őszi.

Munkatársunktól

Ez manapság már nem elsősorban a javítóvizsgák ideje, hiszen ilyen korrekcióra a jelentkezőknek csupán 13,5 százaléka készül. Ebben a vizsgaidőszakban is élhetnek a jelentkezők a hét vizsgafajta mindegyikével, azaz a rendes, az előrehozott, a szintemelő, a kiegészítő, az ismétlő, a pótló és a javító érettségi lehetőségével.

Csongrád megyében emelt szinten 121-en maturálnak most, középszinten pedig 1075-en. A legtöbb jelentkező a középszintű angolon volt – több mint 300 diák. A vizsgáknak négy szegedi, illetve egy-egy makói, szentesi, csongrádi és hódmezővásárhelyi intézmény ad otthont.

Az írásbelik eredetileg ma kezdődtek volna a nemzetiségi nyelv és irodalom számonkéréssel, ebből azonban egyetlen jelentkező sem akadt az országban. Így jövő hétfőn indul a vizsgadömping a magyar nyelv és irodalom, valamint a rajzérettségivel, amelyet kedden a matematika és a

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!