Szeged és környéke

2011.02.02. 17:46

A szegedi tündérmágus szerint a magyarok az űrből jöttek

Szeged - A magyarság feladata a szeretet átadása. Ez abból is látszik, hogy a szív visszafelé: visz. A Közéleti Kávéház keddi vendége Hegyközi Mária Magdolna tündérmágus volt.

Delmagyar.hu

A 2011. év változásai, a 13 őrszellem fogalma, piramisok Magyarország területén – ez volt a címe a Közéleti Kávéház keddi rendezvényének. Az előadó a magát tündérmágusként jegyző [namelink name="Hegyközi Mária Magdolna"] volt, aki bemutatkozáskor elmondta, hogy tisztánlátónak született, és kisgyerekként átlátott a falon is. Az nem derült ki, hogy ez a képessége megvan-e még, az emberek gondolatait, korábbi életeit és jövőjét azonban állítása szerint látja – bár az utóbbit nem mondja el, mert nem szabad.

A magyarok karmájáról is beszélt az előadó (jobbra). Fotó: DM/DV

A magyarok karmájáról is beszélt az előadó (jobbra).
Fotó: DM/DV

A bő 50 fős hallgatóságból egyébként többen ismerték, és a témakör sem volt idegen a résztvevők egy részének. Többen bólogattak, amikor egy napokban tartott rendi gyűlésről volt szó, ahol főnemesek és köznemesek tárgyaltak egy új alkotmányról, és egyetértő moraj hallatszott akkor is, amikor a Pilis energiájáról volt szó. Kissé hátrányban éreztem magam.

Az azonban már újdonságként hatott – pedig az előadó szerint ez is „tudvalevő" –, hogy a magyarok ősei a Szíriusz Alfáról, Bétáról és a Nagy Göncölről jöttek akkor, amikor a Földnek még két Napja volt. A két Nap miatt sosem volt sötét, de ez valamiért nem volt baj, sőt az volt az aranykor. A magyar törzsek – összesen 108 – a csillagokról való megérkezésük után egy bizonyos Ataisz nevű szigetet népesítettek be először a Csendes óceánon, de volt valami közük Atlantiszhoz is.

A Nagy Göncöl. Fotó: http://szeker.hupont.hu/

A Nagy Göncöl.
Fotó: http://szeker.hupont.hu/

Közéleti Kávéház

A Közéleti Kávéházat Szegedi Irodalmi Kávéház néven a TIT Szeged Városi Szervezete alapította 1984-ben. A működési feltételeket 1989-óta a Szegedi Közéleti Kávéházi Esték Alapítvány biztosítja. A szervezők elsősorban szegedi előadóknak adnak teret, és mindennek, ami a városban történik A februári programok között szerepel még többek között a Doni katasztrófa (vendég [namelink name="Oláh Zsombor"]), lesz íróklub, filmklub, és egy beszélgetés Laár Andrással. A kávéház rendezvényei ingyenesek.

Erre van bizonyíték is, sajnos azonban nehezen hozzáférhető. Rengeteg följegyzés tanúsítja ugyanis a földönkívüli múltat, ám ezek az iratok Hegyközi Mária Magdolna közlése szerint a Vatikán irattárának legmélyebb pincéiben elrejtve találhatók. Illetve – pont ez a baj – nem megtalálhatók.

További köztudott tény még, hogy a Földet tudathártya zárja le, amelyet 1986-87-ben a NASA is felfedezett, ami rossz. Az USA légügyi és űrhajózási hivatala ugyanis ezt a saját javára fordította, és rákapcsolódott a hártya – tündérmágus szakzsargonban éterikus háló – központi pontjaira.

Az előadó beszélt a karmáról is, kijelentette, hogy a magyarok karmája a szeretet, annak átadása. Amit az is jól szemléltet, hogy a szív visszafelé visz. (Vagy inkább vízs, de annak nincs értelme.) A németek karmája az indulatok legyőzése. Az egyéni ember számára az önfejlesztés a 2011-es feladat.

Az előadást sajnos nem vártam végig, így nem tudom, a 13 őrszellem és a piramisok végül szóba kerültek-e. Ezért elnézést kérek az olvasóktól.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!