Szeged és környéke

2011.07.08. 14:24

Felejtse el a dilettáns csillagjósokat! Itt a legtutibb horoszkóp!

Csongrád megye – Már ezt is megtalálja nálunk! Horoszkóp minden napra a delmagyar.hu-n! Nézze meg nálunk, mit írnak a csillagok! Nekünk eddig bejött!

Delmagyar.hu

Nyugodtan elfelejtheti a többi horoszkópos oldalt!

A delmagyar.hu-n ezentúl megtalálja valamennyi „klasszikus" állatövi jegy jóslatát, így ha „órát akar nézni", már akkor sem kell elhagynia honlapunkat!

Itt találja meg az oldalon. Nagyítható illusztráció

Itt találja meg az oldalon. Nagyítható illusztráció

Sőt hírlevelünkre feliratkozva akkor is megtudja, mi vár önre a csillagok szerint, ha valami vis maior miatt esetleg nem tudta megnézni oldalunkat! Ráadásul a múltba és a jövőbe is tekinthet: az előző napi gombra kattintva ellenőrizheti, bejött-e a jóslás, a következő napira kattintva pedig már ma megtudhatja, mi várhat Önre, ha nem vigyáz, így felkészülhet a rendkívüli eseményekre is!

Van ám hírlevél is! Nagyítható illusztráció

Van ám hírlevél is! Nagyítható illusztráció

Csak egy példa, miért éri meg nálunk olvasni ezeket: „Ne vegyen részt semmiféle sötét ügyben, ne pletykáljon, tartsa távol magát a szervezkedésektől, különösen, ami a felettese vagy befolyásos személy ellen irányul! Házastársával próbáljon megegyezni gyermekét érintő kérdésben, és legyen kezdeményező a szexben! Kedvesének munkahelyi vagy egészségi gondja támad, és nem annyira a fülledt erotikára, mint megértésre, lelki támogatásra vágyik. Munkahelyén bólogasson, ez a kifizetődő" – írják a Bakoknak.

Minden állatövi jegy ugyanígy néz ki, persze más jóslattal. Nagyítható illusztráció

Minden állatövi jegy ugyanígy néz ki, persze más jóslattal. Nagyítható illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!