Szeged és környéke

2013.01.26. 00:27

Harmadik lett Dávid a Voice-ban

Csak félig jött be a papírforma a Voice döntőjében: a biztos befutó Pál Dénes megnyerte a versenyt, a szegedi származású Nádor Dávid azonban, akit sokan legfőbb ellenfelének gondoltak, csupán a harmadik helyen végzett. Ettől függetlenül úgy fogalmazott: élmény volt ebben a műsorban énekelnie.

Timár Kriszta

Az Év Hangját választották meg péntek este a TV2 The Voice című tehetségkutató műsorában. Négy fiú küzdött a döntőben: [namelink name="Gájer Bálint"], [namelink name="Veisz Viktor"], [namelink name="Pál Dénes"], valamint a szegedi származású [namelink name="Nádor Dávid"]. Mindannyian három produkciót mutattak be az est folyamán.

Az első fordulóban sztárvendégekkel duetteztek. Dávid harmadikként lépett színpadra, partnere [namelink name="Bangó Margit"] volt. A Kossuth-díjas énekesnő úgy nyilatkozott produkciójuk előtt: azokat az érzéseket, amiket ez a fiatalember tud tolmácsolni, csak egy tehetség tudja. Mint kiderült, a szegeden született énekesben is csörgedezik roma vér, hiszen [namelink name="Szakcsi-Lakatos Béla"] a nagymamája első unokatestvére. Hogy ezért vagy nem, ki tudja, de egy biztos: igazi roma hangulatot varázsoltak a színpadra. Produkciójukat állva tapsolták a mesterek. - Minden megvan benne, ami Magyarország hangjának kell, hogy legyen – kampányolt még mellette Bangó Margit.

Az első fordulóban sztárvendégekkel duetteztek. Dávid partnere Bangó Margit volt. Fotó: TV2

Az első fordulóban sztárvendégekkel duetteztek. Dávid partnere Bangó Margit volt.
Fotó: TV2

Nádor Dávid szóló produkciója az Against All Odds című szám volt. - Szívembe zártam, mint nő, anya és szakember – árulta el a szám előtt mestere, [namelink name="Malek Andrea"], aki szerint tanítványa kész arra, hogy győzzön és meg is fogja csinálni. A szegedi származású döntős mindent bele is adott: még jazzdobos tehetségét is megmutatta, amely úgy, hogy közben énekelt is, különlegesen nagy teljesítménynek számít.

Harmadjára a versenyzők saját mesterükkel énekeltek duettet. Dávid és Malek Andrea az Endless Love című szerelmes dalt adták elő, mely a fiatal énekesnek elmondása szerint csodálatos élmény volt. A köztudottan rendkívül kritikus énekesnő pedig csak annyit mondott: Dávid duettpartnernek is erős, lehet vele repülni.

A versenyzők saját mesterükkel énekeltek duettet. Fotó: TV2

A versenyzők saját mesterükkel énekeltek duettet.
Fotó: TV2

Az előzetes esélylatolgatások alapján két versenyzőnek volt reális esélye a végső győzelemre: Nádor Dávidnak és Pál Dénesnek. A szegedi származású énekes néhány nappal ezelőtt félig viccesen megjegyezte: nem ártana a döntőre egy napszemüveg-szponzor – ezzel utalt arra, hogy riválisa tekintetével veszi le lábukról női rajongóit. A szépszemű énekes jó humorérzékéről téve tanulságot szóló produkcióját ezért napszemüvegben adta elő. Ez sem akadályozta azonban meg abban, hogy a nézői szavazatok 55 százalékával megnyerje a versenyt. A szegedi származású Nádor Dávid azonban nem „hozta a papírformát": 14 százalékkal a harmadik helyen végzett Gájer Bálint előtt.

- Köszönöm, hogy itt lehettem, élmény volt itt énekelni - búcsúzott kissé csalódottan a versenytől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!