Szeged és környéke

2013.01.11. 17:15

Mozizzunk együtt januárban is!

Szeged – Véget ért villámjátékunk a januári Sajtófilmklubunkba. Ön az egyik szerencsés nyertes?

Delmagyar.hu

A páros belépőért arra a kérdésre vártunk választ, hogy milyen mesefilmet forgatott korábban a film rendezője, Martin Lund. A helyes megfejtés a Barátom, Knerten volt.

Az öt páros belépőt ezúttal az alábbi szerencsés játékosaink nyerték:

Bánfi Csilla,
Hegyi Bernadett,
Kádár Zoltán,
Szabó Zoltán,
Varsányi Ágnes.


Gratulálunk nekik, tiszteletjegyüket a Belvárosi Mozi jegypénztárában vehetik át nevük, mobilszámuk bemondásával, valamint a visszaigazoló sms bemutatásával.

De azok se keseredjenek el, akik most nem nyertek: 650 forintért jegyet válthatnak, és megnézhetik velünk a mozit.


Korábban írtuk:
Ebben a hónapban január 15-én, kedden várjuk mozirajongó olvasóinkat a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjába. 18 óra 15-től vetítjük a Balázs Béla teremben a Pasiból lett férfi című filmet, amelyre ezúttal is öt páros belépőt lehet nyerni. És ahogy korábban is, úgy most is lehet velünk együtt mozizni mindenkinek: ha nem nyert a játékunkon páros belépőt, akkor kedvezményes ára 650 forintért válthat jegyet.

Jöjjön el, mozizzon velünk!

Pasiból lett férfi

színes, feliratos, norvég vígjáték, 80 perc, 2012 (16)
rendező: [namelink name="Martin Lund"].
szereplők: [namelink name="Henrik Rafaelsen"] (Henrik), [namelink name="Solvei Grimen Fosse"] (Mia), [namelink name="Janne Heltberg"] (Tone), [namelink name="Per Kjerstad"] (Kenneth), [namelink name="Tore Sagen"] (Henning), [namelink name="Tov Sletta"] (Geir).


Henrik egy 35 éves pasi, aki még mindig a középiskolai osztálytársaival bulizik, akárcsak a húszas évei elején. Még mindig az anyukája gondoskodik róla, akárcsak gyerekkorában. De most, hogy a barátnője gyereket vár Henriknek rendes munka után kell néznie és visszavenni a szórakozásból, el kell kezdenie felnőttként viselkedni. A hirtelen elvárás azonban előre nem látható problémákat okoz.

Pasiból lett férfi - magyar feliratos előzetes (16)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!