Szeged és környéke

2013.02.16. 13:55

Mozizzon velünk februárban is! Megnyerte a páros belépőt a Sajtófilmklubba?

Szeged – Nevessen velünk, egy igazi európai vígjátékot nézhet meg februárban a Sajtófilmklubban!

Delmagyar.hu

A Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjának páros belépőiért arra a kérdésre kellett válaszolni, hogy mi a címe Ken Loach első filmjének. Ken Loach a filmklubban bemutatandó Szesztolvajok című mozit is rendezte. A helyes megfejtés az Egy fiatalember naplója volt. A sorsolás ezúttal az alábbi öt olvasónknak kedvezett:

Laukó Gábor,
Oláh Csaba,
Pongrácz Gabriella,
Sebestyén Nóra,
Siprikó Renáta.


Gratulálunk nekik, sms-ben értesítettük őket. Tiszteletjegyüket a Belvárosi mozi jegypénztárában vehetik át kedden az előadás előtt negyed órával. A nyerteseknek be kell mutatni a visszaigazoló sms-t, valamint nevük mellett azt a mobilszámot is be kell mondaniuk, amelyikről velünk játszottak.

Azok se keseredjenek el, akikre most nem mosolygott Fortuna. A mozira kedvezményes, 650 forintos jegyeket lehet váltani. Tartsanak velünk! Mozizzunk együtt a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Újra villámjátékkal várjuk a mozizni vágyókat! Február 19-én, kedden este negyed héttől vetítjük a Belvárosi Mozival közös Sajtófilmklubunkban a Szesztolvajok című színes, feliratos, angol-francia-belga-olasz vígjátékot! Játsszon velünk hétfőn délig! De akkor se keseredjen el, ha esetleg nem önnek kedvez a szerencse. A filmet kedvezményes jegyárral, 650 forintért nézhetik meg velünk!

Szesztolvajok
Színes, feliratos, angol-francia-belga-olasz vígjáték, 101 perc.
Rendező: [namelink name="Ken Loach"].
Szereplők: [namelink name="Paul Brannigan"] (Robbie), [namelink name="Roger Allam"] (Thaddeus), [namelink name="James Casey"] (Dougie), [namelink name="John Henshaw"] (Harry), [namelink name="William Ruane"] (Rhino), [namelink name="Lorne MacFadyen"] (Matthew), [namelink name="Siobhan Reilly"] (Leonie).

Szesztolvajok

Szesztolvajok
Miután csodával határos módon közmunkával megúszta a börtönt, Robbie eldönti, hogy új életet kezd, újdonsült apukaként ugyanis jobb életet szán kisfiának a sajátjánál. A közmunkaprogramban hozzá hasonló barátokra tesz szert, és Rhino, Albert, valamint Mo hozzá hasonlóan nem találnak munkát korábban elkövetett bűnügyeik miatt. Ám amikor a társaság ellátogat egy whiskey gyárba, az olyan inspirálóan hat rájuk, hogy úgy érzik, reménytelen életükből ez jelentheti számukra a kiutat.

Szesztolvajok - magyar feliratos mozielőzetes
Elhatározzák, hogy felkeresik a világ egyik legdrágább whiskeyjének lelőhelyét Skóciában, és egyszer s mindenkorra bebiztosítják a jövőjüket. Még ha ezt nem is a legtörvényesebb úton képzelik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!