Szeged és környéke

2013.04.24. 16:24

Hóvégi Sajtófilmklub: nyert belépőt az Ébredés című filmre?

Szeged – Kisorsoltuk az öt páros belépőt áprilisi Sajtófilmklubunkra. Megnyerte az egyiket?

Delmagyar.hu

Arra a kérdésre vártunk választ az öt páros Sajtófilmklub belépőért cserébe, hogy kit játszott Tim Roth első mozijában a Made in Britain című filmben? A helyes megfejtés Trevor volt. Az öt páros belépőt alábbi olvasóink nyerték:

Csillag Zsolt,
Kiss Magdolna,
Laukó Krisztina,
Palotás József,
Szosznyák Edit.


Gratulálunk nekik, őket sms-ben értesítettük. De azopk is mozizhatnak velünk, akik most nem nyertek. Még mindig kedvezményes, 650 forintos jegyárakkal várunk mindenkit kedden a Belvárosi Mozi Balázs Béla Termében! Nézzünk együtt a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Ébredés (Broken)

színes, feliratos, angol filmdráma, 91 perc, 2012
Rendező: [namelink name="Rufus Norris"].
Író: [namelink name="Daniel Clay"].
Forgatókönyvíró: [namelink name="Mark O'Rowe"].
Operatőr: [namelink name="Rob Hardy"].
Szereplők: [namelink name="Eloise Laurence"], [namelink name="Robert Emms"], [namelink name="Tim Roth"], [namelink name="Cillian Murphy"], [namelink name="Rory Kinnear"], [namelink name="Bill Milner"], [namelink name="Zana Marjanović"], [namelink name="Lino Facioli"], [namelink name="Denis Lawson"].



Rufus Norris megrázó filmdrámájában, az Ébredés című, Észak-Londonban játszódó filmben a vagány ifjú hölgy, a tizenegy éves Skunk (Eloise Laurence) számára a nyári szünet épp csak elkezdődött, csupa remek program várna rá. Ehelyett szemtanúja lesz annak, ahogy a szemben lakó, otromba Mr. Oswald szinte agyonveri Ricket, a kedves, kicsit zavarodott fiút, aki szintén a szomszédban lakik. Skunk ártatlanságának ezzel befellegzett. Apja (Tim Roth) igyekszik segíteni félelmein, de az otthon, a környék, az iskola – mégis mind álnok tereppé válik számára, ahol a boldog gyermekkori bizonyosság helyét átveszi a kétség, és egy bonyolult, meghasadt világ képe. Skunk utolsó vigasza Rickkel való kimondatlan barátsága, de végül egy olyan választás elé kerül, amelyben neki kell döntenie: marad-e ebben a most megismert világban, vagy elhagyja örökre.

Ébredés (Broken) magyar feliratos előzetes (16)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!