Szeged és környéke

2013.06.20. 12:45

Hűsöljön velünk a Sajtófilmklubban! Megnyerte a mozijegyet?

Szeged – Szingliknek, kapcsolatban élőknek, házaspároknak, mindenkinek: tudják meg, mi az igaz szerelem receptje! Nyerjenek páros belépőt a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjába!

Delmagyar.hu

Júniusi Sajtófilmklubunkban Az igaz szerelem receptje című mozira lehetett öt páros belépőt nyerni. Arra a kérdésre vártunk választ, hogy mi a film rendezőjének, Teresa Fabik az első egész estés mozija. A helyes válasz az Átmulatott éjszaka volt. A szerencse ezúttal az alábbi öt játékosnak kedvezett:

Csíkos Katalin,
Határ Zsuzsanna,
Márki Nóra,
Szabó Ágnes,
Szűcs-Tettinger Kornélia.


Gratulálunk nekik, sms-ben értesítettük őket. Tiszteletjegyüket holnap, kedden, a Belvárosi Mozi jegypénztárában vehetik át 18 óra 15 perctől nevük és mobilszámuk bemondásával, illetve be kell mutatniuk a nyereményüket igazoló sms-t is!


Korábban írtuk:
Júniusi Sajtófilmklubunk mozija igazi orvosság a nagy hőségre – is. Egy romantikus svéd vígjátékot nézhetnek meg, tartsanak velünk!

Az igaz szerelem receptje
Színes, feliratos, svéd romantikus vígjáték, 99 perc, 2013.
Rendezte: [namelink name="Teresa Fabik"].
Szereplők: [namelink name="Rakel Wärmländer"] (Agnes), [namelink name="Iwa Boman"] (Röda Faran), [namelink name="Josephine Bornebusch"] (Lussan), [namelink name="Emelie DiJolie"] (Ida), [namelink name="Dan Ekborg"] (Gérard), [namelink name="Eric Ericson"] (Kalle Reuterswärd), [namelink name="Sverrir Gudnason"] (David).


Egy romantikus vígjáték, szerelemről, barátságról és bátorságról. Agnes kitűnő séf, imádja a munkáját, boldog párkapcsolatban él, és van egy barátja, akire mindig számíthat. Minden csodásan alakul az életében, azonban hirtelen minden megváltozik. Ugyanazon a napon elveszíti az állását, szerelme kiadja az útját. Kis idő elteltével barátjától kap lehetőséget, hogy társtulajdonosként beszálljon egy újonnan nyíló étterembe, ami jó alkalomnak ígérkezik, hogy rendbe tehesse darabokra hullott életét. Ehhez azonban mindent kockára kell tennie.

Az igaz szerelem receptje - magyar feliratos előzetes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!