Szeged és környéke

2013.07.15. 20:03

Egy bye-os testvérpár

Szeged - Nem telik el nap, hogy ne kevernék össze egymással és az eurovíziós dalfesztivál 10. helyezettjével, ByeAlexszel a szegedi testvérpárt.

Kiss Tímea

A 24 éves [namelink name="Tóth Barnabás"] ugyan nehezebben viseli a helyzetet, hiszen dohánybolti eladóként többen szóvá teszik a hasonlóságot, öccse kevésbé méltatlankodik.

A 23 éves [namelink name="Tóth Jonathan"] ráadásul maga is a zenei pályán tevékenykedik, az SZTE romanisztika–olasz szakja mellett a Madách Színház musicalstúdiójában is tanul. De állt már tehetségkutató és a szabadtéri színpadán, és a jövő héten a Nyári Kavalkád nevű programsorozaton énekel a szegedi városházán.

Tóth Jonathan és bátyja, Barnabás már ByeAlex színre lépése előtt is hordta a szemüveget, valójában ByeAlex hasonlít rájuk. Fotó: Frank Yvette

Tóth Jonathan és bátyja, Barnabás már ByeAlex színre lépése előtt is hordta a szemüveget, valójában ByeAlex hasonlít rájuk. Fotó: Frank Yvette
– Szerveződik már egy találkozó ByeAlexszel, hogy szakmai dolgokról beszélgethessünk. Énekesként nem okoz gondot a hasonlóságunk, hiszen hangban és tudásban mérnek minket. A hipszterlétet viszont annyira nem élem, nyár lévén pedig sapkát sem vennék fel – árulta el Jonathan.

Tóth Jonathan - Szárnyal egy dallam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!