Szeged és környéke

2013.07.22. 00:02

Ez biza nem bakfitty! Nyert belépőket a Rózsa Sándor-napokra?

Ópusztaszer – Kisorsoltuk a páros belépőket az ópusztaszeri Rózsa Sándor-napokra. Ott van a szerencsések között?

Delmagyar.hu

Arra a kérdésre vártunk választ a páros belépőkért cserébe, hogy mikor szabadult ki Rózsa Sándor a kufsteini várbörtönből. A helyes megfejtés 1865 volt. Az alábbi olvasóink nyerték meg a páros belépőket:

Apáti András,
Aszalai Csilla,
Balla Georgina,
Govrik Tímea,
Kretz Bence,
Nagy László,
Pataki Ervin,
Szabóné Szabó-Bogár Szilvia,
Szél István,
Volfordné Nagy Marianna.


Gratulálunk nekik! A nyerteseket sms-ben értesítettük. Ezzel az sms-sel valamint nevük és mobiltelefonszámuk bemondásával vehetik át tiszteletjegyüket az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark jegypénztárában.


Korábban írtuk:
Rózsa Sándor születésének 200. évfordulójára kiállításokkal, színpadi, zenés, bábos előadásokkal, filmvetítéssel és közönségtalálkozóval emlékezik az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark.



A betyárvilágot hagyományőrző csapatok bemutatói elevenítik meg. A Skanzen betyárfészkében a látogatókkal közösen építenek egy vasalót, amely a pásztorok jellegzetes főző, és raktározó építménye volt. Faragásokat készítenek, mesélnek a viseletekről, és a pásztorrendről, milyen is egy nap, egy hónap, egy év kint a pusztán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!