Szeged és környéke

2013.11.01. 20:37

Ingyenes éjszakai MR-vizsgálat

Szeged – Jelenleg akár több hónapig is várniuk kell a betegeknek az MR-vizsgálatra. Ezt a problémát enyhítheti, hogy országszerte öt központjában végez el soron kívüli MR-vizsgálatokat november 9-én és 16-án éjjel a Diagnoscan Magyarország – korábbi nevén Euromedic Diagnosztika.

Munkatársunktól

A képalkotó diagnosztikával foglalkozó egészségügyi szolgáltató, amely 20 éves fennállása alkalmából név- és stratégiaváltásról döntött, a kezdeményezésnek köszönhetően 250 hellyel csökkenti országosan az MR-várólistákat. Szegeden a többi helyszínhez – Győrhöz, Debrecenhez, a budapesti Honvédkórházhoz és a Péterfy Sándor Utcai Kórházhoz – hasonlóan az első ötven jelentkezőt soron kívül, térítésmentesen vizsgálják meg november 9-én és 16-án éjszaka. A felhívás az MR-vizsgálatokra november 16-át követően a szolgáltatónál beutalóval előjegyzett betegekre vonatkozik. Az érintettek jelentkezését a Diagnoscan Magyarország az alábbi telefonszámon várja: 30/944-6950.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!