Szeged és környéke

2014.01.08. 11:47

Kisorsultuk a jegyeket januári Sajtófilmklubunkba! Nyert?

Szeged – Újraindult a Belvárosi Mozival közös játékunk. Nyert belépőket a Sajtófilmklub januári vetítésére?

Delmagyar.hu

A január Sajtófilmklubban a Belvárosi Mozi Balázs Béla Termében kedden 18 óra 15 perctől a Csókok és gólok című spanyol vígjátékot vetítjük. Öt páros belépőt sorsoltunk ki. S ha már a film a spanyol labdarúgó-válogatottról is szólt, arra a kérdésre vártunk választ, hogy a spanyolok hányszoros világ- és Európa-bajnokok labdarúgásban. A helyes válasz az egyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok volt. Nagyon sokan játszottak velünk, a szerencse ezúttal az alábbi öt játékosnak kedvezett:

Dombi Erika,
Lévai Olga,
Palotás József,
Zsiros János,
Zsoldi Anna.

Gratulálunk nekik, nyereményüket a Belvárosi Moziban vehetik át negyed órával a vetítés megkezdése előtt. A jegypénztárban be kell mondani a nevüket, a mobiltelefonszámukat, valamint meg kell mutatniuk a szerkesztőségünktől kapott, nyereményt igazoló sms-t.

De várunk mindenki mást is! A filmet ugyanis kedvezményes 650 forintos áron bárki megnézheti.

Jöjjenek, tartsanak velünk! Nézzünk együtt a a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Ismét lehet játszani páros belépőkért a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjába. Ide első vetítésünk január 14-én kedden 18.15-től lesz a mozi Balázs Béla Termében. A Csókok és gólok című filmre öt páros belépőt sorsolunk ki, de természetesen nemcsak a tíz nyertes nézheti meg a a spanyol vígjátékot: mindenkit várunk, a jegyár kedvezményes, 650 forintba kerül! Mozizzunk együtt kedden!

Csókok és gólok
színes, feliratos, spanyol vígjáték, 101 perc, 2013
rendező: [namelink name="Daniel Sánchez Arévalo"].
szereplők: [namelink name="Verónica Echegui"] (Cris), [namelink name="Antonio de la Torre"] (Adán), [namelink name="Quim Gutiérrez"] (Caleb), [namelink name="Sandra Martin"] (Mónica), Alicia Rubio (Marisa), [namelink name="Patrick Criado"] (Efraín), [namelink name="Héctor Colomé"] (Padre), [namelink name="Roberto Álamo"] (Benjamín), [namelink name="Raúl Arévalo"].


Egy ötgyerekes családban a legkisebb fiú esküvőjére készülnek egy idilli spanyol birtokon. Azonban a nagy nap véletlenül ugyanarra a dátumra esik, mint a futball-világbajnokság döntője, amelyen történetesen a spanyol csapat lép pályára. A család és a násznép vegyes érzelmekkel éli át a készülődés izgalmait, hiszen az esküvő mellett a meccs is lázban tartja őket, sokan inkább a játékra koncentrálnának. Az örömapa hirtelen rosszulléte, az iránta érzett aggódás is borzolja a kedélyeket, illetve az is kiderül, hogy a vőlegénybe nemcsak a menyasszony, hanem annak ikertestvére is szerelmes. Arról már nem is beszélve, hogy az egyik rég nem látott testvér szeretné visszahódítani egykori szerelmét, aki azóta már az öccse párja lett. Egyszóval az esküvő körül sok kétség és kérdés támad, ami végül gondolkodásra készteti az ifjú párt is: vajon tényleg jó ötlet összeházasodni? Rajtuk kívül az esküvő apropóján szinte az összes családtagnak el kell gondolkodnia rajta, hogy kik ők, honnan jöttek, és merre tartanak.

Csókok és gólok - előzetes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!