Szeged és környéke

2014.01.25. 13:32

Szájer József: Töretlen úton mentünk előre

Szeged – GYED extra megvédve, rezsi megvédve, Brüsszelben hiába fanyalognak. Véget ért a megyeházi rezsifórum.

Garai Szakács László-Horváth Attila

17:18 Melegváltás: alig ért véget a rezsifórum a Tömörkény-gimnáziumnak máris kezdődik a szalagavatója.



17:05 Néhányan megrohanják Szájert, hogy elmondhassák neki jókívánságaikat, a politikus az asztal mögött állja a rohamokat.


14:35 B. Nagy László azt is elmondta, a fiatal lányok, asszonyok a házasságkötésük előtt általában midnig több gyereket szertnének, aztán változik a helyzet.

14:34 A GYED extra egyik célja, hogy "növeljük Magyarországon a kicsi állampolgárok eljövetelét" - mondta B. Nagy. "Egy olyan tisztességes plusz jövedelmet jelent, amely biztosítja a gyereknevelést forrásait, így érdemes elgonodlkozni azon, több gyermeket is érdemes vállalni. Biológiailag a kormány ebben nem tud segíetni."

14:33 B. Nagy László kiment a pulpitushoz, és ott jelentette be, a kormány bevezette a GYED extrát.

14:31 B. Nagy László köszönt minket, újságírókat, majd köszönti képviselőtársait is, Magyar Annát, Bohács Zsoltot.

14:30 Köszöntünk mindenkit a Fidesz szegedi székházából, hamarosan kezdődik a GYED extra megvédésével kapcsolatos sajtótájékoztató.


Korábban írtuk:
A szegedi Fidesz székházában előbb fél háromtól a GYED extra megvédése mellett áll ki [namelink name="Magyar Anna"], a Fidesz megyei nőtagozatának képviselője és [namelink name="B. Nagy László"] országgyűlési képviselők, majd Magyarország nem hagyja magát! – Védjük meg a rezsicsökkentést! címmel [namelink name="Szájer József"], európai parlamenti képviselő, [namelink name="Bohács Zsolt"] és B. Nagy tart rezsifórumot fél négytől. Mi ott leszünk, hogy ha esetleg mégis inkább hógolyózna, szánkózna, vagy csak egyszerűen havat takarítana se maradjon le, és tudja, mi a helyzet a védekezéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!