Szeged és környéke

2014.03.19. 10:56

A KÉSZ is versenybe száll a Praktikerért

Még mindig kérdéses a magyarországi Praktiker áruházak sorsa. A versenybe most új belépőként az egyik legnagyobb, szegedi székhelyű építőipari vállalat, a KÉSZ csoport is beszállt. A KÉSZ a teljes hazai hálózatra tett árajánlatot.

Munkatársunktól

– A KÉSZ már nem csak az építőiparban van jelen, befektetéseinkkel és fejlesztéseinkkel képviseltetjük magunkat a szállodaiparban, a vendéglátásban, a flottaüzemeltetésben, valamint az élelmiszer kereskedelemben is – hangsúlyozta [namelink name="Pintyőke Marcell"], a KÉSZ csoport kommunikációs üzletágvezetője. – Ezt a portfoliót szeretnénk bővíteni a Praktiker áruházlánccal. A KÉSZ több mint 30 éve sikeresen működő vállalat, úgy gondoljuk, hogy ez a kiemelkedő múlt és az azóta felhalmozott tudás segítségével sikeresen tudnánk üzemeltetni Magyarország egyik legnagyobb barkácsáruház-láncát. Célunk, hogy a Praktiker tevékenységét megtartsuk, a céget stabilizáljuk és ezáltal több mint 1000 munkahelyet védjünk meg.

Budapesti szomszédság

Budapesti szomszédság
– Amennyiben a tulajdonos elfogadja a Praktiker Barkácsáruházak Kft.-re tett indikatív vételi ajánlatunkat – folytatta –, a végleges árajánlatot a KÉSZ csoport tag MI-BE Alfa Kft. adja majd be. Ez a cég jelenleg is üzleti kapcsolatban áll az áruházlánccal, hiszen a Mester utcai épületet adja bérbe a Praktikernek. Pintyőke Marcell hozzátette: a szegedi ELI-beruházás kapcsán folytatott vizsgálat is megerősítette, hogy a cég anyagi- és könyvelési háttere a magyar és nemzetközi törvényeknek megfelelő.

Címkék#KÉSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!