Szeged és környéke

2014.03.25. 14:00

Pózolj a katicabogárral!

Szeged - Új látványosság csalogatja magához a járókelőket a Dugonics téren: egy nagyra nőtt katicabogár. Pózoljon a pettyessel, és küldje el nekünk a fotót! <br>

Delmagyar.hu

Március 26.:

Molnár Dóra a kislányát Ordas Nikolettet fotózta le a katicabogárral és rövid üzenetet is küldött: mi is meglátogattuk a katicát, meglepetésnek szántam és nagyon tetszett a kislányomnak, nagyon ötletes, gratulálok a készítőnek!

Pózolj a katicabogárral! - GALÉRIA


Egy újabb selfie, köszönjük:

Pózolj a katicabogárral! - GALÉRIA


[namelink name="Gera Mónika"] olvasónk katicás szelfije.

Pózolj a katicabogárral! Fotó: olvasó-tudósító | Gera Mónika (galéria)


Korábban írtuk:
- Nézd anya, kinőtt a fából egy katicabogár! - mondja nagy lelkesen egy kisfiú a Dugonics téren, miközben az édesanyja kezét húzza, hogy menjenek közelebb a hétpettyeshez. Néhány nap óta díszeleg a Dugonics téren az óriásira nőtt bödebogár és nem csak a kisgyerekek kedvence, az arra járók közül sokan rácsodálkoznak és meg is állnak, hogy lefotózzák magukat vele. A legnagyobb közösségi oldal is telis-tele van ilyen selfikkel, a bogár már majdnem akkora népszerűségnek örvend, mint a karácsonyi csodaszarvas.

Pózolj a katicabogárral! - GALÉRIA


Arra biztatjuk mi is olvasóinkat, hogy pózoljanak a katicabogárral, és küldjék el nekünk a fotót az [email protected] email címünkre vagy töltsék fel közvetlenül a Facebook oldalunkra. A vasárnapig beérkezett fotók bekerülnek virtuális fotóalbumunkba, és a beküldők között hétfőn kisorsolunk egy Délmagyarország szakácskönyvet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!