Szeged és környéke

2014.04.11. 19:08

Gyógyító virágözön új kiadványunkban!

Miért a cickafarkfű a nők gyógyszere? Hogyan tálaljuk a rántott bodzát? Léteznek mindenre jó csodavirágok? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Gyógyító növények!

Munkatársunktól

A Gyógyító növények című, új kiadványunk második részében ezúttal nemcsak kertészeti vagy éppen konyhai ismereteit bővítheti. Az enyhe tavasz számos fűszerrel és zöldséggel a szokásosnál hamarabb ajándékozott meg bennünket, így lapunkban ezeket gyűjtjük egy csokorba, nehogy lemaradjunk a cickafark vagy a kökény virágzásáról, vagy a zsenge lestyánlevelek zöldelléséről.



Ehhez nyújt segítséget lapunk új kiadványa, a Gyógyító növények, amely 16 színes oldalán 19 éppen most szedhető vagy vethető, idény- és gyógynövényt mutat be.

A színes fotók mellett receptek is olvashatók a füzetben a tavaszi virágözön jegyében, de megtalálhatók leírások egy-egy gyógynövény élettani hatásairól, tippek gyűjtésükhöz, termesztésükhöz, vagy éppen szárításukhoz és tárolásukhoz.

Aki a Gyógyító növényeket lapozgatja, megtudhatja, hogyan segít a cickafarkfű női bajok esetén, mi a titka a bodzából készült édességeknek, milyen gyógyhatással bír a petrezselyem levele és gyökere, vagy mitől óv a citromfű.

Hazai kincseink mellett kedvelt fűszernövényeket mutatunk be új oldalukról, de az olyan egzotikus csodák is helyet kapnak oldalainkon, mint az szecsuáni bors vagy a balzsamuborka.

Tavaszi kiadványunkat április 15-én kedden megtalálhatja a Délmagyarország és a Délvilág áruspéldányaiban az újságárusoknál, így a napilap és a Gyógyító növények című kiadvány együtt már 199 forintért az Öné lehet! Ajánlatunk április 19-éig érvényes, vagy a készlet erejéig.

A Gyógyító növények című kiadványunk előző része, amelyben többek között az ibolyafagyi, a csalán tea és a fogyasztó zöld kávé kedvező hatásairól olvashat, korlátozott számban még megvásárolható a Délmagyarország és a Délvilág ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!