Szeged és környéke

2014.04.11. 12:03

Mozizzunk együtt áprilisban is! Nyert páros belépőt Sajtófilmklubunkba?

Szeged – Kisorsoltuk áprilisi Sajtófilmklubunk nyerteseit. Ott van a szerencsések között?

Delmagyar.hu

Arra a kérdésre vártunk választ az öt páros belépőért cserébe, hogy hogy hívják a női főszereplő, Sandrine Kiberlain lányát. A helyes megfejtés a Suzanne volt. Ezúttal az alábbi öt játékosunknak kedvezett a szerencse:

Baglyos Csilla,
Dióskáli László,
Hujsz Anita,
Makrai Éva
és
Zombori István.

Gratulálunk nekik, tiszteletjegyüket a Belvárosi Mozi jegypénztárában vehetik át negyed órával a kezdés előtt. Be kell mutatniuk a nyereményt igazoló sms-t, valamint a nevüket kell megmondani.

De nemcsak őket várjuk a Balázs Béla terembe! Tartsaanak velünk, a jegyár kedvezményes, 650 forint. Nézzünk együtt a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Ebben a hónapban április 15-én, kedden várjuk mozirajongó olvasóinkat a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjába. 18 óra 15-től vetítjük a Balázs Béla teremben a 9 hónap letöltendő című filmet, amelyre ezúttal is öt páros belépőt lehet nyerni. És ahogy korábban is, úgy most is lehet velünk együtt mozizni mindenkinek: ha nem nyert a játékunkon páros belépőt, akkor kedvezményes ára 650 forintért válthat jegyet.

Jöjjön el, mozizzon velünk!

9 hónap letöltendő



színes, magyarul beszélő, francia vígjáték, 82 perc, 2013
rendező: [namelink name="Albert Dupontel"]
forgatókönyvíró: Albert Dupontel
zeneszerző: [namelink name="Christophe Julien"]
operatőr: [namelink name="Vincent Mathias"]
producer: [namelink name="Catherine Bozorgan"]
vágó: [namelink name="Christophe Pinel"]
szereplők: Albert Dupontel (Bob Nolan), [namelink name="Sandrine Kiberlain"] (Ariane Felder), [namelink name="Nicolas Marié"] (Maitre Trolos), [namelink name="Philippe Uchan"] (De Bernard), [namelink name="Philippe Duquesne"] (Dr. Toulate), [namelink name="Gilles Gaston-Dreyfus"] (M. De Lime), [namelink name="Laure Calamy"] (Daisy).

9 hónap letöltendő - magyar szinkronos előzetes
Ariane, a szigorú erkölcsű bírónő rájön, hogy terhes. Ráadásul az apasági teszt szerint Bob, az agresszív bűnöző az „elkövető". Ariane semmire sem emlékszik, ezért szinte az őrületbe kergeti az eset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!