Szeged és környéke

2014.04.27. 16:24

Szeri Istvánt köszöntötte a Közéleti kávéház

Szeged – A szegedi Közéleti kávéház április 26-án, szombaton a késő délutáni órákban születésnapi beszélgetésre hívta az érdeklődőket az Art Hotelbe.

Munkatársunktól

[namelink name="Szeri István"], a Tisza Volán Zrt. volt vezérigazgatója, az SZTE címzetes docense betöltötte 60. életévét, ebből az alkalomból rendeztek neki, vele egy beszélgetős délutánt.

Szeri Istvánt köszöntötte a Közéleti kávéház. Fotó: delmagyar.hu (galéria)


Szeri Istvánnak a megyei közlekedési társaság az első és egyetlen munkahelye, itt kezdett friss diplomásként, 1990-től 2012 végéig pedig az első számú vezetője volt. [namelink name="Fekete Klára"], lapunk munkatársa és [namelink name="Bátyi Zoltán"] újságíró – a Tisza Volán Életképek jelenlegi és egykori szerkesztője – nemcsak munkájáról, hanem társadalmi és karitatív szerepvállalásáról is kérdezték a vendéget. Valamint arról, mit tett a környezetvédelemért, a város kulturális életéért és a sportért. A műsorban az SZTE óvodapedagógus hallgatói közreműködtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!