Szeged és környéke

2014.06.15. 20:13

Futóverseny cumival és retiküllel

Szeged - Harmadik alkalommal rendezte meg lapunk Lilla magazinja a Napfény Parkkal közösen a Lilla-napot.

Munkatársunktól

– Keményen! Dolgozz meg érte! – kiabálta [namelink name="Rubint Réka"] mosolyogva, míg a parkoló egyik elkerített részén közel százan izzadtak. A celeb egy órán át tornáztatta a Lilla-nap résztvevőit.

– Mozgással csak úgy lehet fogyni, ha mellette 110 százalékosan odafigyelünk a táplálkozásra is. Ha valaki ész nélkül zabál és ész nélkül sportol, azzal semmit nem fog elérni, talán még hízik is egy kicsit – mondta a személyi edző az óra után.

Keményen! Rubint Réka edzést tart a Napfény Parkban. Fotó: Frank Yvette


Rubint Réka után a népszerű retikülös futóverseny következett, amelyre kizárólag táskával lehetett nevezni. A legfiatalabb nevező a hároméves [namelink name="Rácz Jázmin"] volt, aki cumival a szájában vágott neki a távnak. A leggyorsabb a 23 éves testnevelő szakos egyetemista, [namelink name="Fekete Szeréna"] volt. A legidősebb résztevőt, a 77 éves [namelink name="Rozsnyai Ferencet"] is díjaztuk. Különdíjat kapott az a két versenyző, aki eddig mindhárom futóversenyen részt vett: [namelink name="Szalai Imréné"] és [namelink name="Bajusz Pálné"].

A Lilla-napot [namelink name="Kállay-Saunders András"], [namelink name="Kökény Attila"], [namelink name="Takács Nikolas"] és [namelink name="Gáspár Laci"] fellépése zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!