Szeged és környéke

2014.06.27. 11:44

Hétfőn kezdődik a sziksósi ivóvízhálózat tisztítása

Az egyhetes munka alatt átmeneti nyomáscsökkenésre, vízhiányra és zavaros vízre kell számítani az érintett utcákban.

Delmagyar.hu

Június 30-július 6. között tisztítják a szakemberek a vízhálózatot Sziksóson. A tisztítási munkák az reggel 9 és délután 15 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni.


A tervezett utca szerinti ütemezés a következő: Rekettye u.,Galagonya u., Kikirics u., Kökény u., Berkenye u., Muskotály u., Almáskert u., Körtefa u., Rügy u., Venyige u., Fürt u., Kövidinka u., Veres homok u.

A tisztítás következtében egy rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas.

Az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (9 óráig) aki teheti, vételezzen  szükségleteinek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A munkát a „Szeged-Algyő" Ivóvízminőség-javító projekt keretében a kivitelező „AB Szeged 2013" Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és Bern Zrt. végzi a Szegedi Vízmű Zrt. szakmai felügyelete mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!