Szeged és környéke

2014.07.20. 23:21

Nem lett világszépe Diána

Nem értek el helyezést a siketek világszépe versenyén a hazánkat képviselő Csongrád megyei versenyzők. Szabadi Diána menedzsere szerint nem volt tiszta a lányok döntője: a szlovák zsűri szlovák győztest hirdetett.

Timár Kriszta

„Kedveseim! Nehogy csalódjatok, nem nyertünk Prágában! De azért örülünk, hogy mi képviselhettük Magyarországot." – írta ki Facebook oldalára szombat éjszaka Tóth László. Az ópusztaszeri fiatalember a Mr. Deaf, a szegedi Szabadi Diána pedig a Miss Deaf mezőnyében indult a siketek és nagyothallók világszépe versenyén – ők képviselték Magyarországot. Egyikük sem ért el helyezést, annak ellenére sem, hogy Dia menedzsere szerint a magyar lány abszolút favorit volt.

- Sok emberrel beszéltem, akik mind azt mondták, a mezőnyben Dia a legszebb. Még az egyik szlovák tévés is elismerte, szebb, mint az ő lányuk. Arra kérdésre viszont, hogy szerinte ki nyer, csak mosolygott. Már ebből gondolhattuk volna, hogy valami nem stimmel – mondta Sándor János.

Tóth László a Mr. Deaf, a szegedi Szabadi Diána pedig a Miss Deaf mezőnyében indult a siketek és nagyothallók világszépe versenyén.

Tóth László a Mr. Deaf, a szegedi Szabadi Diána pedig a Miss Deaf mezőnyében indult a siketek és nagyothallók világszépe versenyén.
Dia bűvészprodukcióval készült a verseny egyik fordulójára, melyhez még egy antik cilindert is kapott a Móra Ferenc Múzeumtól. Produkcióját osztatlan siker követte. – Gyönyörűek voltak a ruhái, a fürdőruhás bemutatón látszott kifogástalan alakja, és persze a kifutón is szembetűnő volt, hogy 16 éves kora óta modellkedik. Mégsem ért el helyezést. A száz százalékban szlovákokból álló zsűri a szlovák győztes mellé egy kínai és egy brazil lányt választott, Miss Europa pedig a szerb lány lett – panaszkodott a menedzser, aki szerint a verseny meg volt bundázva.

- Nagy volt a felháborodás az eredményhirdetés után – tette még hozzá Sándor János, aki Diával közösen úgy döntött, nem vesznek már részt a versenyt követő egy hetes divatbemutató roadshow-n és még éjszaka hazaindultak.

Diának nem vette el a kedvét, beletörődött a végeredménybe. - Sajnos nem értem el helyezést, de ez annyira nem is érdekes. Nagyon sok barátot szereztem – értékelte a versenyt. Menedzsere pedig azt a tanulságot szűrte le, hogy Dia nem hozott szégyent hazánkra. – Inkább a zsűri szégyellje magát. Sokat hallani ilyesmiről más szépségversenyeken. De nem gondoltam volna, hogy ezt sérültekkel is megteszik – tette hozzá

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!