Szeged és környéke

2014.08.21. 21:25

A Munkáspárt Csongrád megyei jelöltjei

Csongrád megye - Tizennégy önkormányzatiképviselő-jelöltet indít a Magyar Munkáspárt a megyében az október 12-i önkormányzati választáson, és pártlistát is állít – tájékoztatta lapunkat Nagyvári László, a Munkáspárt megyei alelnöke.

Munkatársunktól

Szeged 8. körzetében (Makkosház) [namelink name="Kiss László József"] nyugdíjas busz-és kamionvezető; a 18. körzetben (Újszeged-Odessza lakótelep) [namelink name="Nagyvári László Gábor"] közmunkás indul. Hódmezővásárhelyen a 10. körzetben [namelink name="Nagy Gyuláné"] ápolónő, Makó 1. körzetében [namelink name="Surányi Vivien"] dísznövénykertész szakmunkás, makói listavezető; a 2. körzetben [namelink name="Fekete Csilla"] ügynök; a 3. körzetben [namelink name="Bojtos Istvánné"] honvédségi nyugdíjas; a 4. körzetben [namelink name="Varga Marianna"] gyesen lévő kismama; az 5. körzetben [namelink name="Stefanikné Varga Erzsébet"] konyhai kisegítő; a 6. körzetben [namelink name="Surányi Martin"] rakodógép-kezelő; a 7. körzetben [namelink name="Kocsis József"] villanyszerelő; a 8. körzetben [namelink name="Szabó Jenőné"], a Munkáspárt Makó és környéki elnöke indul. Magyarcsanádon [namelink name="Nagy Róbert"] nyugdíjas gépszerelő és [namelink name="Popa György"] családi gazdálkodó küzd a választók bizalmáért. Pitvaroson [namelink name="Szilvási András"] termelőszövetkezeti gépész indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!