Szeged és környéke

2014.08.22. 19:11

Gazdáját keresi egy félszemű maci

Szeged - A szegedi Szabadság téri játszótéren találták ezt a félszemű, a sok öleléstől már koszos bundájú kismackót. Aki bármit is tud a gazdájáról, kérjük, jelentkezzen!

Delmagyar.hu

Ez a félszemű, orr nélküli, eléggé megviselt, egykor fehér, de a sok öleléstől már kissé piszkos bundájú játékmackó várja, hogy a gazdája jelentkezzen. Szomorú látvány, így, magányosan, de arca minden bizonnyal felderül, ha majd végre újra kedves kis játszópajtása karjaiban lesz! Mert csak egy olyan maci nézhet ki így, akit nagyon szeretnek.

Ezt a lekonyult fülű plüsst a szegedi Szabadság téri játszótéren találta olvasónk, aki a ">Facebookon adta közre, hogy megtalálta. Korábban ugyanis plakáton keresték a játékmacit, csakhogy a hirdetés - a telefonszámmal együtt - eltűnt. Ezért kérjük most mi olvasóinkat: aki tudja, ki az a kisfiú, vagy kislány, aki hazavárja ezt az egykor piszén pisze kismackót, segítsen megkeresni a gazdáját!

Csak az a játékmackó nézhet ki így, akit nagyon szeretnek. Fotó: DM

Csak az a játékmackó nézhet ki így, akit nagyon szeretnek. Fotó: DM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!