Szeged és környéke

2014.08.19. 12:56

Színes, hangos, vad: tuningautók lepik el a SzegedGokart pályát

A tavalyi nagy sikerű szemléből kiindulva a szervezők idén is 100 autócsodával számolnak a ma esti rendezvényen, ahol a látvány áll majd a középpontban.

Delmagyar.hu

Lenyűgöző és hangos autók veszik birtokba kedd este Szegedet: az Algyői úton a tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra megrendezik a SzegedGokart Tuning Találkozót, ahova a szervezők közel 100 autócsodát várnak. A szemlén háromfős zsűri dönt a legjobb gépekről, köztünk lapunk kiadóigazgatójával, Kóti Zoltánnal.

Az este az egyéni verseny edzéseivel kezdődik, majd a tuning verseny és az egyéni döntő következik. Az este programját a médiafutam zárja le, amelyen lapunk is képviselteti magát. Az érdeklődőket a szervezők büfével, értékes tombolanyereményekkel ( 5000 forintos bérlet) és 50 százalékos kedvezménnyel várják gokartozni. A jó zenékről és hangulatról Dj Bigiboy, Dj Kajti és Dj Sinter gondoskodik.

SzegedGokart Tuning Találkozó
SzegedGokart pálya (6727, Szeged, Algyői út 85)

Programok
- 18:30 - egyéni verseny szabadedzése és időmérője (nyeremény: pezsgő + kupa)
- 19:00 - Tuning verseny (nyeremény: pezsgő + kupa)
A zsűri: [namelink name="Kóti Zoltán"] (kiadóigazgató, Délmagyar), [namelink name="Rajnai Tamás"] (értékesítési vezető, Pappas Auto Magyarország Kft.), [namelink name="Nagy Lajos"] (értékesítő, Porsche Szeged).
- 20:00 - gokartozás hajnalig 50 százalékos kedvezménnyel
- az egyéni verseny döntője
- 22:00 - Médiafutam (nyeremény: pezsgő)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!